Aanhanger rijbewijs

Schrijf je in voor één van onze rijopleidingen

Bekijk pakketten

Je aanhanger rijbewijs halen doe je bij rijschool van Bemmel!

Denk jij erover om je aanhanger rijbewijs te halen? Dat kan binnen no-time bij rijschool van Bemmel! Dankzij onze verschillende pakketten kun jij snel je E achter B rijbewijs halen en rijd je binnenkort met elke aanhanger of caravan.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al veel leerlingen snel en veilig de weg op geholpen met onze verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor je aanhanger rijbewijs, maar ook voor motor-, scooter- of autorijlessen. We bieden ook diverse cursussen zoals een antislipcursus of een theoriecursus. Dankzij ons hoge slagingspercentage heb jij je rijbewijs binnen no-time op zak. Bovendien hebben we geen wachtlijsten, dus kan je direct beginnen met het halen van je aanhanger rijbewijs.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten. We hebben gemerkt dat de meeste van onze leerlingen 4 of 6 uur praktijkles nodig hebben. Het pakket bevat daarnaast ook het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Naast deze twee pakketten bieden we ook een opfrispakket voor wanneer jij je aanhanger rijbewijs al hebt, maar je kennis en ervaring nog even wil opfrissen. Bijvoorbeeld omdat je bijna op vakantie gaat met de caravan. Het opfrispakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met alles wat nodig is: het aan- en afkoppelen en achteruitrijden met caravan of paardentrailer. Je vindt alle pakketten hieronder.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

De rijlessen voor het halen van je aanhanger rijbewijs zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben. Het is dan ook een vereiste dat je je B-rijbewijs al hebt gehaald, anders kun je niet deelnemen aan deze rijlessen.

Het examen

Na je rijlessen neem je deel aan het CBR praktijkexamen dat in totaal ongeveer 45 minuten duurt. Het examen bestaat uit een aantal technische vragen en het rijden met aanhanger. Je hoort meteen na het examen of je geslaagd bent en kunt de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je jouw nieuwe BE rijbewijs binnenkrijgt.

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!