Autorijles Arkel

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Arkel

Wil jij autorijles gaan volgen in of in de buurt van Arkel? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onder meer in de regio Arkel bieden we rijlessen aan. Als je kiest voor Van Bemmel heb je binnen no-time je rijbewijs op zak! We zijn immers niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage. Onze ervaren instructeurs helpen al meer dan twintig jaar leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Dit doen zij met veel succes en plezier! Je kunt natuurlijk bij ons terecht voor reguliere lessen, maar ook voor lessen in een automaat. Kun jij niet wachten om zelfstandig de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wanneer je 16,5 jaar oud bent mag je starten met het volgen van autorijlessen. Je bent bij onze rijschool zeker van een goede en professionele begeleiding. Heb je te maken met autisme, faalangst of ADHD? Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en kunnen zich volledig aanpassen aan jouw wensen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden tijdens het intakegesprek. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het behalen van je theorie? Ook dan kun je terecht bij Van Bemmel! We bieden namelijk ook theorie-cursussen aan. Deze kun je zowel klassikaal als privé volgen.

Onze lesmethode

Je haalt bij Rijschool van Bemmel snel, maar vooral veilig je rijbewijs doormiddel van de RIS lesmethode. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Je volgt bij deze methode verschillende modules. Aan het einde van een module worden je kennis en vaardigheden getest. Ter voorbereiding kun je enkele opdrachten maken uit het werkboek, welke je van je instructeur krijgt. Voordat je met een les begint, kijk je samen met je instructeur naar je leerdoelen. Aan het einde van de les evalueren jullie hoe het is gegaan. Kortom, wanneer je rijlessen volgt bij Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Arkel? Dan zit je bij Rijschool van Bemmel altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles werkhoven
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Arkel

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

Rijopleidingen die we aanbieden in Arkel

Rijschool van Bemmel biedt in Arkel verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Nieuwendijk?

Schrijf je nu in!