Autorijles Cothen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Cothen

Woon jij in of vlakbij Cothen en ben je er klaar voor om autorijles te gaan volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Bij Rijschool van Bemmel heb jij binnen no-time je rijbewijs op zak! Wij zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage. Onze ervaren instructeurs begeleiden al meer dan twintig jaar leerlingen bij verschillende rijopleidingen. Dit doen zij met plezier én succes. Wij bieden reguliere lespakketten aan, maar je kunt ook kiezen voor autorijlessen in een automaat. Wil je graag snel zelfstandig de weg op? Dan is onze 10-daagse spoedcursus misschien wel wat voor jou!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wanneer je 16,5 jaar oud bent, mag je starten met rijlessen. Vind je het spannend of lastig om te gaan lessen, omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met faalangst, AHDH of autisme? Laat dat je niet tegenhouden! Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en passen zich graag aan naar jouw wensen. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste begeleiding. Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou wat er allemaal mogelijk is. Kun je ook wel wat hulp gebruiken bij het halen van je theorie-examen? Ook dan kun je terecht bij Van Bemmel. Wij bieden zowel klassikaal als privé theoriecursussen aan.

Onze lesmethode

Wij begrijpen als geen ander dat je natuurlijk zo snel mogelijk zelfstandig de weg op wilt. Vanzelfsprekend wil je ook dat dit veilig gebeurt. Om die redenen maken we bij Rijschool van Bemmel gebruik van de RIS-lesmethode; Rijopleiding in Stappen. Met deze methode is het idee dat je verschillende modules doorloopt. Wanneer je een module hebt afgerond, worden je vaardigheden en kennis getoetst en ga je door naar het volgende onderdeel. Om goed voorbereid te zijn voor je autorijlessen, maak je een paar opdrachten uit het werkboek dat je krijgt van je instructeur. Voorafgaand aan de les bespreek je wat je leerdoelen zijn en ga je aan het eind van de les evalueren hoe het is gegaan. Kortom wanneer je gaat lessen bij Rijschool van Bemmel ga je gegarandeerd goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Cothen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles vechten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Cothen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

Rijopleidingen die we aanbieden in Cothen

Rijschool van Bemmel biedt in Cothen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Cothen?

Schrijf je nu in!