Autorijlessen De Bilt

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in De Bilt

Wil jij gaan beginnen met rijlessen? Rijschool van Bemmel geeft autorijles in De Bilt en de omgeving. Je kunt bij Rijschool van Bemmel al beginnen als je 16,5 jaar bent! Er zijn geen wachtlijsten dus je kunt gelijk aan de slag gaan. Onze ervaren instructeurs doen er alles aan om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen. Dat is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. Meld je nu aan zodat je binnen no-time zelfstandig de weg op kan!

Waarom autorijles bij van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel kun je verschillende rijopleidingen volgen. Voor autorijles in De Bilt en omgeving hebben we de keuze uit rijlessen voor normale auto’s en rijlessen voor een automaat. Kan het jou allemaal niet snel genoeg gaan of heb je gewoon niet zoveel tijd? Volg dan onze spoedcursus en haal binnen 10 dagen je rijbewijs! Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die moeite hebben met leren door bijvoorbeeld faalangst, ADHD of autisme. Wanneer je hiermee te maken hebt is het halen van een rijbewijs niet altijd vanzelfsprekend, maar zeker niet onmogelijk. We begeleiden je graag en passen de lessen helemaal aan op jouw manier van leren. Het is bij ons mogelijk om een faalangst examen te doen. Daarnaast kun je er bij ons ook voor kiezen om een theoriecursus te volgen. Dit kan klassikaal of per uur privé. Op deze manier willen we het voor iedereen mogelijk maken om een rijbewijs te halen. We bieden verschillende pakketten aan voor rijles, zodat er voor iedereen een passend pakket is!

Onze lesmethode

Wanneer je autorijles volgt in De Bilt bij Rijschool van Bemmel, zul je dit doen aan de hand van de RIS methode. Dit staat voor Rijopleiding In Stappen. Op deze manier zul je in kleine stappen het autorijden leren. De methode bestaat uit vier modules, na zo’n module zul je een toets afleggen. Dan wordt er gekeken of je al de vaardigheden en kennis beheerst. Als je de toets haalt kun je verder met de volgende module. Wanneer alle modules afgerond zijn kun je je examen gaan doen.

Wil jij ook zo snel mogelijk de weg op?

Wil jij graag autorijles in De Bilt volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Lopikerkapel
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in De Bilt

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in De Bilt

Rijschool van Bemmel biedt in De bilt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!