Autorijles Driebergen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Driebergen

Ben jij op zoek naar een rijschool waar je autorijles kunt volgen in Driebergen en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden rijlessen aan in regio Driebergen. Wanneer je voor ons kiest, haal je binnen no-time je rijbewijs. We zijn namelijk dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Inmiddels al meer dan twintig jaar ondersteunen onze deskundige instructeurs leerlingen tijdens diverse rijopleidingen met veel succes. We hebben reguliere rijlessen beschikbaar, maar je kunt bij ons ook een pakket nemen voor als je in een automaat wilt lessen. Kun je niet wachten om zelf de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Ben je 16,5 jaar oud, dan mag je starten met het volgen van autorijlessen. Wanneer je kiest voor onze rijschool, dan ben je verzekerd van goede en professionele begeleiding. Vind je het lastig om rijlessen te volgen omdat je faalangst, autisme of ADHD hebt? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben ons speciaal gespecialiseerd, zodat je ons kunnen aanpassen naar jouw wensen. Tijdens het intakegesprek bespreken we samen wat er verder allemaal mogelijk is. Heb je moeite met het halen van je theorie-examen? Dan helpen we je ook graag. Je kunt bij ons een theoriecursus volgen, zoals klassikaal als privé.

Onze lesmethode

Om ervoor te zorgen dat je snel en veilig je rijbewijs haalt, gebruiken we de RIS lesmethode; Rijopleiding in Stappen. Je volgt dan diverse modules. Wanneer je een module volledig hebt doorlopen, worden je kennis en vaardigheden getest. Slaag je voor beide onderdelen, dan ga je door naar de volgende module. Als voorbereiding op je lessen zul je een aantal opdrachten moeten maken uit het werkboek dat je van de instructeur krijgt. Voordat de les begint bespreek je met je instructeur je leerdoelen voor die les. Is de les afgelopen, dan evalueer je hoe het is gegaan. Kortom: door de rijlessen bij Rijschool van Bemmel kun je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Driebergen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles driebergen
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Driebergen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Driebergen

Rijschool van Bemmel biedt in Driebergen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Driebergen?

Schrijf je nu in!