Autorijlessen Hagestein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Hagestein

Wil jij je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool die autorijles in Hagestein geeft? Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel! Onze instructeurs zijn ervaren en zorgen ervoor dat jij binnen no-time je rijbewijs haalt. Dit blijkt uit ons hoge slagingspercentage. Je kunt bij ons reguliere rijlessen volgen of rijlessen voor een automaat. We bieden verschillende lespakketten zodat er voor iedereen een passend pakket is!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel heb je veel mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Naast de reguliere autorijles in Hagestein en de rijles voor automaat kun je ook een spoedcursus volgen. Deze spoedcursus helpt je om binnen 10 dagen je rijbewijs te halen. Verder geven we ook aangepaste lessen wanneer je moeite hebt met leren autorijden door bijvoorbeeld ADHD, faalangst of autisme. Mocht je dit voor jou relevant zijn, geef dat dan even aan wanneer je je aanmeld. Tijdens het intakegesprek bespreken we wat jouw wensen en behoeften zijn en kijken we naar de beste oplossingen voor jou. Hierop worden jouw lessen dan aangepast zodat ook jij binnen no-time je rijbewijs kunt halen. Het kan natuurlijk ook nog voorkomen dat de praktijk je goed af gaat, maar dat je moeite hebt om de theorie onder de knie te krijgen. Volg dan een van onze theoriecursussen klassikaal of privé dan helpen wij jou door de theorie heen!

Onze lesmethode

Onze instructeurs willen je graag zo goed mogelijk voorbereid de weg op laten gaan. Daarom maken we gebruik van de RIS lesmethode. De RIS lesmethode staat voor Rijopleiding In Stappen. Dit houdt in dat we je het autorijden in stappen gaan leren. Je krijgt 4 modules en aan het eind van elke module toetsen we je vaardigheden. Als je slaagt voor de toets, dan kun je verder naar de volgende module. Daarnaast geven we je ook voor elke les wat huiswerk mee. Dit kun je maken in het werkboek dat je van de instructeur ontvangt. Om je persoonlijke voortgang te bekijken, maken we bij Rijschool van Bemmel gebruik van de app Plango.

 

Wil jij graag autorijles in Hagestein volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Hagestein
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Hagestein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Hagestein

Rijschool van Bemmel biedt in Hagestein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!