Autorijles Herwijnen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Herwijnen

Wil jij graag autorijles volgen in de regio Herwijnen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! In de omgeving van Herwijnen bieden wij onder meer rijlessen aan. Kies je voor Van Bemmel? Dan heb je binnen no-time je rijbewijs op zak. We zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Al meer dan twintig jaar begeleiden onze bekwame instructeurs onze leerlingen bij diverse rijopleidingen. Ze doen dit met veel plezier én succes. Kun je niet wachten om zelfstandig de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Je kunt beginnen met het volgen van autorijlessen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Bij Rijschool van Bemmel ben je zeker van een goede en professionele begeleiding. Heb je te maken met autisme, ADHD of faalangst en vind je het lastig om rijles te volgen? Dan kun je terecht bij Van Bemmel. Onze instructeurs hebben zich gespecialiseerd, waardoor ze zich volledig aan jouw wensen kunnen aanpassen. We kijken samen naar alle mogelijkheden tijdens het intakegesprek. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het halen van je theorie? Ook dan helpen we je graag. Bij ons kun je namelijk een theoriecursus volgen, zowel klassikaal als privé.

Onze lesmethode

Je haalt bij onze rijschool snel en veilig je rijbewijs middels de RIS lesmethode; Rijopleiding in Stappen. Je volgt verschillende modules die je één voor één doorloopt. Ben je klaar met een module? Dan worden je kennis en vaardigheden getest en kun je door naar de volgende module. Ter voorbereiding kun je een aantal opdrachten maken uit het werkboek dat je van je instructeur krijgt. Aan het begin van de rit bespreken jullie samen je leerdoelen voor die les. Aan het einde evalueer je deze doelen. Kortom: met de rijlessen bij Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Herwijnen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag snel en veilig de weg op! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Austerlitz
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Herwijnen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

Rijopleidingen die we aanbieden in Herwijnen

Rijschool van Bemmel biedt in Herwijnen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik voor meer informatie op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Herwijnen?

Schrijf je nu in!