Autorijles Houten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Houten

Wil je autorijles in Houten volgen? Bij Rijschool van Bemmel bieden we autorijles in Houten en de omgeving. Wij hebben een hoog slagingspercentage omdat onze ervaren instructeurs je goed begeleiden. Wanneer je bij Rijschool van Bemmel rijles volgt heb je binnen no-time je rijbewijs! Je kunt bij ons rijlessen volgen voor een normale auto of voor een automaat. Kun je niet wachten om zelf de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel kun je beginnen met autorijles vanaf 16,5 jaar. We hebben ruim twintig jaar ervaring met het geven van rijlessen. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die moeite hebben met het autorijden door bijvoorbeeld faalangst, autisme of ADHD. Als je je aanmeld bij onze rijschool geef dan even aan of je hier mee te maken hebt. Het is belangrijk dat we hiervan op de hoogte zijn. Tijdens het intake gesprek bespreken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn. We passen onze rijlessen aan jouw leerstijl aan. Onze instructeurs willen leerlingen goed voorbereid de weg op laten gaan. Ook als je moeite hebt met je theorie helpen we je graag doormiddel van een theoriecursus, dit kan klassikaal of privé.

Onze lesmethode

Om ervoor te zorgen dat je binnen no-time je rijbewijs kunt halen, maken we gebruik van de RIS lesmethode. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen met deze methode volg je verschillende modules. Aan het einde van een module wordt er getest op je kennis en vaardigheden. Als je de test haalt, kun je verder naar de volgende module. Als voorbereiding op je lessen zul je een aantal opdrachten moeten maken uit het werkboek dat je van de instructeur krijgt. Daarnaast wordt aan het begin van de les besproken wat de leerdoelen zijn en aan het einde van de les zal de instructeur bespreken hoe het is gegaan. Kortom door de rijlessen bij Rijschool van Bemmel kun je snel en goed voorbereid de weg op!

Wil jij graag autorijles in Houten volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles-Houten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Houten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Houten

Rijschool van Bemmel biedt in Houten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Houten?

Schrijf je nu in!