Autorijles Leerdam

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Leerdam

Woon jij in of in de omgeving van Leerdam en wil je autorijles gaan volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! In Leerdam en omstreken bieden wij onder andere autorijles aan. Kies je voor ons? Dan haal je gegarandeerd binnen no-time je rijbewijs. Rijschool van Bemmel is dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! De leerlingen worden al meer dan twintig jaar begeleidt door onze ervaren en professionele instructeurs. Dit doen zij met veel plezier en succes! Kun je niet wachten en wil je zo snel mogelijk zelfstandig de weg op? Meld je dan aan voor onze 10-daagse cursus.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Je mag autorijles gaan volgen zodra je 16,5 jaar oud bent. Heb je bijvoorbeeld te maken met ADHD, autisme of faalangst en zie je er tegenop om te gaan lessen? Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en passen zich graag aan aan jouw wensen. We bekijken samen de mogelijkheden tijdens het intakegesprek. Wil je ook wat extra hulp bij het behalen van je theorie-examen? Probeer dan eens onze theoriecursus. Je kunt deze zowel klassikaal als privé volgen. Het halen van je examen wordt zo een eitje!

Onze lesmethode

Je rijbewijs haal je snel en veilig bij Van Bemmel door middel van de RIS lesmethode. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Je gaat verschillende modules volgen. Wanneer je die afrondt, worden je vaardigheden en kennis getest. Het wordt aangeraden om wat opdrachten uit het werkboek, die je van je instructeur krijgt, te maken ter voorbereiding. Je begint elke les met het bespreken van je leerdoelen. Aan het einde van de rit worden deze geëvalueerd. Bij Rijschool van Bemmel ga je gegarandeerd goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Leerdam? Bij Rijschool van Bemmel zit je zeker weten goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles molenbuurt
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Leerdam

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Leerdam

Rijschool van Bemmel biedt in Leerdam verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Leerdam?

Schrijf je nu in!