Autorijlessen Lopikerkapel

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Lopikerkapel

Ben jij op zoek naar een rijschool waar je autorijles in Lopikerkapel kunt volgen? Dan ben je bij Rijschool van Bemmel aan het juiste adres! Onze rijschool zit in IJsselstein en we geven ook autorijles in Lopikerkapel. Je kunt bij ons al beginnen met autorijles vanaf 16,5 jaar. We hebben geen wachtlijsten waardoor je gelijk aan de slag kunt gaan. Onze ervaren instructeurs helpen je om je zo snel mogelijk de weg op te kunnen! Daarnaast kun je bij ons ook een spoedcursus volgen zodat je binnen 10 dagen je rijbewijs hebt.

Waarom autorijles bij van Bemmel?

Onze instructeurs doen hun uiterste best om jou zo snel mogelijk de weg op te helpen, dit is te zien aan ons hoge slagingspercentage. Je kunt bij ons terecht voor diverse rijopleidingen, autorijles is daar een van. Daarnaast kun je bij ons ook lessen volgen voor het besturen van een automaat. Bij van Bemmel willen we het iedereen mogelijk maken om een rijbewijs te halen. Heb je moeite met leren door bijvoorbeeld faalangst, ADHD of Autisme? Wij helpen je er graag mee! In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die moeite hebben om het autorijden onder de knie te krijgen. Omdat ieder zijn eigen manier van leren heeft, passen we onze lessen daarop aan. Tijdens het intake gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jou en dit voeren we door in onze lessen. We zijn graag op de hoogte van wat er speelt zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Verder helpen we onze leerlingen ook met hun theorie door theoriecursussen aan te bieden.

Onze lesmethode

Bij onze rijschool maken we gebruik van de RIS lesmethode. RIS betekent Rijopleiding In Stappen. Aan de hand van deze methode leren we je in een logische volgorde alle stappen van het autorijden. De methode bestaat uit 4 modules, aan het einde van deze modules word je getoetst op je vaardigheden. Als je deze toets haalt heb je de module afgerond en ga je naar de volgende. Je ontvangt van je rij-instructeur een werkboek zodat je voor elke les wat huiswerk kunt doen als voorbereiding op de les. Voorafgaand aan de les zullen de doelstellingen worden doorgenomen en na afloop zullen deze doelstellingen geëvalueerd worden. Met de App Plango, kun je je persoonlijke vorderingen bij houden. Dit is ook makkelijk wanneer je een keer met een vervanger op pad gaat zodat ook zij gelijk weten hoever je bent.

Wil jij ook zo snel mogelijk de weg op?

Wil jij graag autorijles in Lopikerkapel volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Lopikerkapel
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Lopikerkapel

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Lopikerkapel

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!