Autorijles Molenbuurt

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Molenbuurt

Ben jij woonachtig in Molenbuurt en omstreken en wil je autorijles gaan volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! In regio Molenbuurt bieden wij onder meer rijlessen voor de auto aan. Kies je voor Van Bemmel, dan haal je gegarandeerd binnen no-time je rijbewijs. Wij zijn namelijk dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Al meer dan twintig jaar worden de leerlingen tijdens hun rijopleidingen begeleidt door onze bekwame en professionele instructeurs. Dit doen ze niet alleen met veel plezier,, maar ook met succes! Wil je eigenlijk niet wachten en zo snel mogelijk zelfstandig de weg op kunnen? In dat geval kun je onze 10-daagse spoedcursus volgen.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Je mag rijlessen voor de auto gaan volgen zodra je 16,5 jaar oud bent. Zie je er tegenop om met lessen te beginnen, omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met autisme, ADHD of faalangst? Maak je geen zorgen, ook dan kun je bij onze rijschool terecht. Onze instructeurs hebben zich gespecialiseerd en passen zich graag aan aan jouw wensen. Bij het intakegesprek kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Kun je ook wel wat extra hulp gebruiken bij het behalen van je theorie-examen? Probeer dan eens onze theoriecursus, die je zowel klassikaal als privé kunt volgen, en het halen van je examen wordt een eitje!

Onze lesmethode

Bij Van Bemmel haal je snel en veilig je rijbewijs door middel van de RIS lesmethode; Rijopleiding in Stappen. Hierbij volg je verschillende modules. Heb je die afgerond, dan worden je kennis en vaardigheden getest. Ter voorbereiding wordt aangeraden om wat opdrachten te maken uit het werkboek die je krijgt van je instructeur. Aan het begin van elke les zullen jullie samen je leerdoelen bespreken. Ben je klaar met de rit, dan worden deze geëvalueerd. Met andere woorden: door de rijlessen van Rijschool van Bemmel ga je gegarandeerd goed voorbereid op weg!

Wil jij ook autorijles volgen in Molenbuurt? Bij Rijschool van Bemmel zit je zeker te weten goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles molenbuurt
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Molenbuurt

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Molenbuurt

Rijschool van Bemmel biedt in Molenbuurt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Molenbuurt?

Schrijf je nu in!