Autorijles 't Goy

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in 't Goy

Wil jij autorijles gaan volgen in ‘t Goy en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onze rijschool biedt onder meer rijlessen aan in regio ‘t Goy. Wist je dat je bij ons binnen no-time je rijbewijs hebt gehaald? We zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Alweer meer dan twintigjaar begeleiden onze vakkundige instructeurs leerlingen bij diverse rijopleidingen. Dit doen ze met veel plezier én succes! Je kunt bij ons zowel reguliere rijlessen volgen als lessen om in een automaat te kunnen rijden. Ben je niet zo geduldig aangelegd en kun je niet wachten op de auto in te stappen? Je kunt bij ons ook een 10-daagse spoedcursus volgen!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Ben je 16,5 jaar oud, dan mag je officieel beginnen met lessen. Kies je voor onze rijschool, weet je zeker dat je goede en professionele begeleiding krijgt. Vind je het lastig om rijlessen te volgen, omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met autisme, faalangst of ADHD? Voor ons is dat geen probleem. Wij vinden namelijk dat jij ook je rijbewijs moet kunnen halen. Daarom hebben onze instructeurs zich gespecialiseerd en kunnen zij hun lessen aanpassen aan jouw wensen. Tijdens een intakegesprek kijken we samen welke mogelijkheden er beschikbaar zijn. Ben jij iemand die hulp kan gebruiken bij het behalen van je theorie-examen? Ook dan kun je bij ons terecht voor een theoriecursus. Je kunt er voor kiezen om dit klassikaal te doen, maar de cursus is ook privé beschikbaar.

Onze lesmethode

Rijschool van Bemmel maakt gebruik van de RIS lesmethode. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Op deze manier haal je snel, maar vooral veilig je rijbewijs. De methode bestaat uit verschillende modules. Zodra je een module hebt afgerond, worden je kennis en vaardigheden getoetst. Ter voorbereiding kun je opdrachten maken uit het werkboek dat je van je instructeur krijgt. Voordat je start met een les, bespreek je met je instructeur welke doelen je wilt behalen. Na de les worden deze doelen geëvalueerd. Met onze lesmethode ga je dus gegarandeerd goed voorbereid de weg op!

Ook autorijles volgen in ‘t Goy? Rijschool van Bemmel is de juiste keus om snel en veilig de weg op te kunnen! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles t goy
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in 't Goy

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in 't Goy

Rijschool van Bemmel biedt in ‘t Goy verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in 't Goy?

Schrijf je nu in!