Autorijlessen Uitweg

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Uitweg

Wil jij autorijles volgen in Uitweg? Dat kan bij Rijschool van Bemmel! Wij zij een rijschool in IJsselstein, maar we geven ook autorijles in Uitweg en de omgeving. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende lespakketten, we hebben voor iedereen een passend lespakket. Onze ervaren instructeurs helpen je om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Bij ons zijn er geen wachtlijsten waardoor je gelijk aan de slag kunt!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Naast de reguliere autorijlessen kun je bij ons ook rijles volgen voor een automaat. Niet bij iedereen gaat het autorijden vanzelf. Wanneer je extra begeleiding nodig hebt door bijvoorbeeld faalangst, ADHD of Autisme kun je lessen op maat krijgen. We kijken dan tijdens het intakegesprek naar de wensen van de leerling en wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we de leerling optimaal begeleiden. In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die meer moeite hebben met het onder de knie krijgen van autorijden. Gaat het praktische gedeelte je goed af, maar loop je vast op de theorie? Ook dan hebben wij een oplossing voor je. We bieden theoriecursussen aan zodat je met succes je theorie examen haalt!

Onze lesmethode

De methode die wij gebruiken voor onze lessen is de RIS methode. Dit staat voor Rijopleiding In Stappen, tijdens deze methode worden er 4 modules behandeld. Aan het einde van zo’n module worden je vaardigheden getoetst en als je deze toets haalt ga je naar de volgende module. De modules volgen elkaar in logische volgorde op zodat je het op de juiste manier leert. Wanneer je rijlessen bij ons volgt krijg je een werkboek van je instructeur. Hieruit krijg je huiswerkopdrachten voor de eerstvolgende les. Wil je je vorderingen bijhouden? Dat kan in de persoonlijke App Plango. Niet alleen jij, maar ook eventuele vervangers kunnen dan je voortgang zien. Door het gebruiken van deze lesmethode kunnen we je beter voorbereiden op de tussentijdse toets en het examen.

Lessen volgen bij van Bemmel?

Wil jij graag autorijles volgen in Uitweg? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Uitweg
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Uitweg

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Uitweg

Rijschool van Bemmel biedt in Uitweg verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!