Autorijlessen Vleuten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Vleuten

Ben je op zoek naar een rijschool die autorijles in Vleuten geeft? Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel! Wij geven autorijles in Vleuten en omstreken en helpen je om binnen no-time je rijbewijs te halen. We hebben niet voor niets zo’n hoog slagingspercentage. Je kunt bij ons terecht wanneer je reguliere autorijles wilt volgen of rijlessen voor een automaat. Daarnaast kun je ook een spoedcursus volgen, dan heb je binnen tien dagen je rijbewijs. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar, zo is er voor iedereen een passend pakket.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel heeft ruim twintig jaar ervaring met het geven van autorijles in Vleuten en de omgeving. Daarnaast zijn we specialist in het begeleiden van leerlingen die moeite hebben met leren autorijden door bijvoorbeeld faalangst, ADHD of autisme. We passen de lessen dan helemaal aan op jouw manier van leren. In overleg kunnen we dan een faalangst-examen aanvragen. Tijdens het intake gesprek bespreken we de mogelijkheden voor jou.  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de praktijk van het autorijden snel onder de knie hebt, maar dat het theoretische gedeelte wat moeilijker gaat. Dan kun je bij ons een theoriecursus volgen. Je kunt de theoriecursus klassikaal volgen of privé per uur. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze leerlingen zo snel en zo veilig mogelijk zelfstandig de weg op kunnen.

Onze lesmethode

Voor onze lessen gebruiken we de RIS methode. Dit staat voor Rijopleiding In Stappen. We leren je in stappen de fijne kneepjes van het autorijden. Deze methode biedt vier modules aan. Aan het eind van elke module worden je vaardigheden getoetst en kijken we of je alle vaardigheden beheerst die bij de module horen. Als je de toets gehaald hebt gaan we verder met de volgende module. Je krijgt van je instructeur een werkboek zodat je voor elke les een aantal opdrachten kunt maken. De voortgang van je lessen en vaardigheden kun je bijhouden in de persoonlijke app Plango. Zo ben jij en zijn ook de instructeurs altijd op de hoogte van jouw vooruitgang.

Wil jij graag autorijles in Vleuten volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles-Vleuten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Vleuten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Vleuten

Rijschool van Bemmel biedt in Vleuten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Vleuten?

Schrijf je nu in!