Hoeveel kost een rijbewijs

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Wat zijn de kosten van een rijbewijs?

Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool om te starten met rijlessen in de auto, motor of met de scooter wil je waarschijnlijk ook weten wat dat gaat kosten. Daar is helaas geen eenduidig antwoord op, omdat het afhangt van de hoeveelheid lessen die je nodig hebt. Daarnaast lopen de kosten ook op wanneer je je theorie- of praktijkexamen niet de eerste keer haalt. Toch geven we je graag een indicatie van de kosten.

Kosten rijbewijs auto

Om met de auto te mogen rijden moet je je theorie-examen behalen + het praktijkexamen bij het CBR. Om je hierop voor te bereiden volg je autorijlessen met een instructeur en krijg je een theoriecursus. Bij rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten, afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt. Het kleinste pakket bevat 21 autorijlessen en kost €1.699,-. Alle prijzen kun je hier bekijken. Om je toch een beetje een beeld te geven van het gemiddelde aantal rijlessen dat je nodig hebt: volgens het CBR (2021) heb je gemiddeld 43 rijlessen nodig.

Kosten rijbewijs motor

Om een motorrijbewijs te kunnen halen moet je minimaal 20 jaar oud zijn (A2), of 24 jaar wanneer je het volledige A rijbewijs wilt halen. Ook voor het motorrijbewijs bieden wij pakketten aan zodat je nergens naar om hoeft te kijken. Ons kleinste pakket bestaat uit 10 lessen van 60 minuten en kost €999,-. Gemiddeld hebben leerlingen volgens het CBR zo’n 20 lessen nodig om het examen te kunnen halen. Alle pakketten voor het motorrijbewijs bekijk je hier.

Kosten rijbewijs scooter

Wanneer je met een scooter wilt gaan rijden heb je een stuk minder rijlessen nodig dan voor de auto of motor. Je hebt genoeg aan 4-6 uur les. Vanzelfsprekend komt hier wel nog het praktijkexamen bij. Zoals ook bij de motor en auto het geval is bieden we bij rijschool van Bemmel ook pakketten aan voor scooterrijlessen. Het kleinste pakket bevat 4 uur praktijkles en kost €369,-. Alle pakketten bekijk je hier.

Meer weten?

Wil jij graag rijles volgen in IJsselstein? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Voor meer informatie bel 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

Schrijf je nu in!

rijschool voor motor-, scooter of autorijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!