Motorrijles de Bilt

Geen wachttijden, direct lessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in de Bilt

Ben je op zoek naar een ervaren rijschool die motorrijles in de Bilt geeft? Dan ben je bij Rijschool van Bemmel aan het juiste adres! Door onze ervaren instructeurs kun je binnen no-time de weg op met je motor. We hebben geen wachtlijsten dus je kunt gelijk aan de slag met je motorrijlessen. Meld je nu aan!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel is dé specialist in het succesvol begeleiden van leerlingen tijdens rijlessen. Dit kun je onder andere zien aan ons hoge slagingspercentage. Als je je motorrijbewijs wilt halen kun je bij ons motorrijles in de Bilt volgen. Het motorrijbewijs is opgedeeld in twee delen. Met het A2 rijbewijs kun je beginnen als je 20 jaar bent en met het A rijbewijs kun je beginnen als je je A2 rijbewijs hebt en 2 jaar ervaring. Je kunt ook wachten totdat je 24 jaar bent, dan kun je gelijk beginnen met lessen voor het volledige A motorrijbewijs zonder dat je ervaring hebt.

motorrijles de bilt

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Beschermende kleding

Tijdens de rijlessen staat veiligheid voorop en daarom is het belangrijk dat je beschermende kleding draagt. Denk aan schoenen die je enkels beschermen, een helm, een jack, een broek en handschoenen. Als je deze zelf niet hebt kun je ze bij ons lenen, alleen de schoenen hebben we niet te leen.

Het motorexamen

Voor het motorrijbewijs doe je verschillende examens. Je doet een AVB examen en een AVD examen. Het AVB examen is voertuigbeheersing en tijdens dit examen zul je een aantal bijzondere verrichtingen doen. Het AVD examen is de verkeersdeelneming op de openbare weg. Voordat je deze examens kunt afleggen zul je eerst je theorie-examen moeten halen. Als je wat moeite hebt met je theorie kun je onze theoriecursus volgen, dit kan klassikaal of privé.

Interesse?

Heb je interesse in de motorrijles in de Bilt van Rijschool van Bemmel? We bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in de Bilt

Rijschool van Bemmel biedt in de Bilt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!