Motorrijles de Meern

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in de Meern

Ben je op zoek naar een rijschool die motorrijles in de Meern geeft? Bij rijschool van Bemmel ben je aan het juiste adres! Binnen no-time kun je bij ons je rijbewijs halen! We hebben geen wachtlijsten en een enorm hoog slagingspercentage! Ben jij de volgende die je motorrijbewijs haalt met behulp van onze ervaren instructeurs? Meldt je nu aan en je kunt gelijk aan de slag!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Rijschool van Bemmel. De belangrijkste is wel onze ervaring. We zijn gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van leerlingen tijdens de rijlessen. Dat kun je zien aan ons hoge slagingspercentage. De motorrijlessen zijn bij ons verdeeld over verschillende gradaties. Afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de motor kun je met de motorrijles starten. We bieden het A2 rijbewijs en het A rijbewijs. Het A2 rijbewijs onderdeel van het A rijbewijs. Hiermee kun je beginnen vanaf 20 jaar. Het A rijbewijs is het volledige motorrijbewijs. Hiermee kun je beginnen vanaf 24 jaar zonder enige ervaring met motorrijden óf als je het A2 rijbewijs hebt en 2 jaar rij ervaring.

motorrijles de meern

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Beschermende kleding

Tijdens het motorrijden is het belangrijk dat je beschermende kleding draagt. Daarom kun je tijdens onze motorrijles in de Meern kleding van ons lenen. Wij kunnen zorgen voor een helm, motorjack, motorbroek en handschoenen. Daarnaast vragen we je om schoenen aan te trekken die je enkels beschermen. Zo weet je zeker dat je comfortabel en veilig kunt motorrijden.

Het motorexamen

Voor je motorrijbewijs zul je verschillende examens afleggen. Allereerst begin je met je theorie-examen. Als je moeite hebt met de theorie dan helpen we je graag doormiddel van onze theoriecursus. Deze kun je klassikaal of privé volgen. Daarnaast leg je het AVB examen en het AVD examen af. Het AVB examen is voor voertuigbeheersing en het AVD examen is voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Meer weten?

Er is ontzettend veel mogelijk bij Rijschool van Bemmel. Ben je op zoek naar motorrijles in de Meern? Wij bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in de Meern

Rijschool van Bemmel biedt in de Meern verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!