Motorrijles Hagestein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in Hagestein

Wil je leren motorrijden en ben je op zoek naar een rijschool die motorrijles in Hagestein geeft? Schrijf je dan in bij Rijschool van Bemmel zodat je binnen no-time je motor rijbewijs kunt halen. Bij ons zijn er geen wachtlijsten, dus je kunt gelijk beginnen! Onze ervaren instructeurs helpen je om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen en dat zie je door ons hoge slagingspercentage. Meld je nu aan!

motorrijles hagestein

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wij zijn Rijschool van Bemmel, een ervaren rijschool en gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens hun rijlessen. Bij ons kun je terecht voor verschillende rijopleidingen. Van scooter tot auto en van motor tot aanhanger, wij bieden het allemaal. Voor motorrijles in Hagestein hebben we verschillende gradaties. Zo kun je bij ons rijlessen volgen voor het A2 of het A rijbewijs. Welk motorrijbewijs je gaat doen hangt af van je leeftijd, je ervaring en het soort motor. Het A2 rijbewijs is een deel van het A rijbewijs. Met het A2 rijbewijs kun je beginnen vanaf 20 jaar. Voor het volledige A rijbewijs dien je 24 jaar te zijn óf  je A2 rijbewijs te hebben met 2 jaar ervaring. Tijdens onze motorrijlessen willen we dat je veilig de weg op gaat. Daarom kun je bij ons gebruikmaken van beschermende kleding zoals een helm, een jack, een broek en handschoenen. Als je zelf beschermende kleding hebt mag je die natuurlijk ook aantrekken. Daarnaast vragen we je om ervoor te zorgen dat je hoge schoenen aandoet die je enkels beschermen.

Het motorexamen

Voor het praktijkexamen van je motorrijbewijs worden er 2 dingen getoetst. Namelijk je voertuigbeheersing doormiddel van het AVB examen en je verkeersdeelneming op de openbare weg doormiddel van het AVD examen. Daarnaast zul je ook een theorie-examen afleggen. Heb je moeite met de theorie? Wij helpen je graag doormiddel van een van onze theoriecursussen. Deze cursus geven we klassikaal of privé, aan jou de keuze.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Rijschool van Bemmel biedt? Of ben je op zoek naar motorrijles in Hagestein? Meld je dan aan voor onze rijlessen! Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Hagestein?

Schrijf je nu in!