Motorrijles Leidsche Rijn

Geen wachttijden, direct lessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in Leidsche Rijn

Wil jij je motorrijbewijs halen en ben je nog op zoek naar een rijschool die motorrijles in Leidsche Rijn geeft? Meld je nu aan bij Rijschool van Bemmel en je rijdt binnen no-time met je motor door het land! Wij zijn een ervaren rijschool zonder wachtlijsten dus je kunt gelijk aan de slag! Onze instructeurs doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk de weg op te helpen.

motorrijles leidsche rijn

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Dat onze ervaren instructeurs in uiterste best doen is voornamelijk te zien aan ons hoge slagingspercentage. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en zijn dé specialist in het begeleiden van leerlingen van onze rijopleidingen. Je kunt bij ons verschillende rijopleidingen volgen zoals scooter, auto, motor, aanhanger en nog veel meer. Het motorrijbewijs is opgedeeld in verschillende gradaties. Afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de soort motor wordt bepaald voor welke gradatie je lessen kunt volgen. Ben je 20 jaar en heb je nog geen ervaring? Dan kun je starten met het A2 motorrijbewijs. Dit is onderdeel van het volledige A motorrijbewijs. Met het volledige A motorrijbewijs kun je starten als je het A2 rijbewijs hebt én 2 jaar ervaring. Je kunt ook wachten totdat je 24 bent, want dan kun je in een keer starten met het volledige A motorrijbewijs zonder dat je ervaring nodig hebt.

Wij willen ervoor zorgen dat je tijdens onze motorrijles in Leidsche Rijn veilig de weg op kan. Daarom kun je bij ons beschermende kleding lenen als je deze zelf nog niet hebt. Dit zijn bijvoorbeeld de helm, het motorjack, de motorbroek en handschoenen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je hoge schoenen aantrekt die je enkels beschermen. Deze zijn bij ons niet te leen dus daar zul je zelf rekening mee moeten houden.

Het motorexamen

Als je je motorrijbewijs wilt halen zul je verschillende examens afleggen. Je begint natuurlijk met je theorie-examen. Hiervoor kun je eventueel onze theoriecursus volgen. Deze geven we klassikaal of privé. Daarna leg je het AVB examen af. Dit is het examen voor voertuigbeheersing en bijzondere verrichtingen. Ook leg je het AVD examen af, dit onderdeel bestaat uit verkeersdeelneming op de openbare weg. Als je op alle onderdelen voldoende gescoord hebt, kun je zelfstandig de weg op!

Meer weten?

Er is ontzettend veel mogelijk bij Rijschool van Bemmel. Ben je op zoek naar motorrijles in Leidsche Rijn? Wij bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Leidsche Rijn

Rijschool van Bemmel biedt in Leidsche Rijn verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!