Motorrijles Lopik

Geen wachttijden, direct lessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in Lopik

Wil jij je motorrijbewijs gaan halen en ben je op zoek naar een rijschool die motorrijles in Lopik geeft? Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel! Wij hebben geen wachtlijsten dus je kunt direct aan de slag met het volgen van rijlessen. Rijschool van Bemmel is een ervaren rijschool dat is te zien aan ons hoge slagingspercentage. Onze instructeurs helpen je binnen no-time op weg met je motor!

Vanaf 19,5 jaar kun je bij ons motorrijles in Lopik volgen. Je begint dan met je A2 motorrijbewijs. Om examen te doen moet je minimaal 20 jaar oud zijn. Wil je je volledige A rijbewijs halen? Voor het examen van het volledige A rijbewijs, zul je minimaal 24 jaar moeten zijn. Je kunt al wel op jongere leeftijd lessen volgen, maar je kunt pas op je 24e examen doen.

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Beschermende motorkleding

Wil je leren motorrijden, maar heb je de motorkleding nog niet? Geen nood, bij Rijschool van Bemmel heb je de hele uitrusting gratis ter beschikking voor de motorrijlessen. Zorg er wel voor dat je schoenen draagt die je enkel beschermen.

Het AVB examen

Tijdens het motorexamen over de voertuigbeheersing zul je zeven opdrachten doen. Vier van deze opdrachten zijn verplicht en de rest kiest je examinator uit. Meer weten over het AVB examen? Klik dan hier.

Meer weten?

Er is ontzettend veel mogelijk bij Rijschool van Bemmel. Ben je op zoek naar motorrijles in Lopik?  Wij bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen en we kunnen je ook begeleiden met je theorie-examen doormiddel van een theoriecursus. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Lopik

Rijschool van Bemmel biedt in Lopik verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!