Motorrijles Utrecht

Geen wachttijden, direct lessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in Utrecht

Wil jij tijdens de zonnige dagen lekker op je motor kunnen rijden? Volg dan nu motorrijles in Utrecht bij Rijschool van Bemmel. Wij zijn dé rijschool in de provincie Utrecht en helpen je binnen no time de weg op. Er zijn geen wachtlijsten, waardoor je snel aan de slag kunt. Onze instructeurs zijn zeer ervaren, dit zie je terug aan ons hoge slagingspercentage!

motorrijles utrecht

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Leeftijd voor rijles

Bij Rijschool van Bemmel kun je al beginnen met motorrijles in Utrecht vanaf 19,5 jaar. Je begint dan met je A2 motorrijbewijs, je kunt hiervoor examen doen vanaf 20 jaar. Als je je volledige A rijbewijs wilt halen is dit mogelijk vanaf 24 jaar of als je een A2 rijbewijs hebt en twee jaar ervaring. Het examen bestaat doorgaans uit twee delen, het AVB gedeelte en het AVD gedeelte. AVB is het gedeelte waarin je je bijzondere verrichtingen laat zien en het AVD is de verkeersdeelneming op de openbare weg.

Voor de motorrijlessen is het belangrijk dat je de juiste kleding draagt. Zoals een helm, jas, broek en handschoenen. Vergeet ook niet om schoenen te dragen die je enkels beschermen. Heb je zelf geen motorkleding? Deze kun je gratis van ons lenen tijdens de motorrijlessen!

Meer weten?

Er is ontzettend veel mogelijk bij Rijschool van Bemmel. Ben je op zoek naar motorrijles in Utrecht?  Wij bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen en we kunnen je ook begeleiden met je theorie-examen doormiddel van een theoriecursus. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Utrecht

Rijschool van Bemmel biedt in Utrecht verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!