Motorrijles Vleuten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Vleuten

Ben je op zoek naar een ervaren rijschool die motorrijles in Vleuten geeft? Dan is Rijschool van Bemmel de perfecte keuze voor jou. Bij ons volg je motorrijlessen van ervaren instructeurs waardoor je snel je rijbewijs haalt en zelfstandig de weg op kunt. We hebben geen wachtlijsten dus je kunt direct aan de slag met de rijlessen. Meld je nu aan! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel heeft al ruim twintig jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen tijdens rijlessen en met succes! We hebben een zeer hoog slagingspercentage omdat we gespecialiseerd zijn in het geven van rijles. Je kunt bij ons terecht voor diverse rijopleidingen, van auto tot scooter en van motor tot aanhanger.

motorrijles vleuten

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Verschillende motoropleidingen

Rijschool van Bemmel is al ruim twintig jaar dé specialist bij het begeleiden van leerlingen voor verschillende rijbewijzen. Je kunt bij ons terecht voor diverse rijopleidingen waaronder, auto, motor, scooter, aanhanger en nog veel meer. Wil je bij ons motorrijles volgen dan heb je hier ook nog verschillende gradaties in. Welke rijopleiding je mag volgen hangt af van je leeftijd, ervaring en het vermogen van de motor waarop je rijdt. Als je geen ervaring hebt kun je vanaf 20 jaar beginnen met motorrijles voor het A2 rijbewijs. Heb je het A2 rijbewijs al en ook 2 jaar ervaring met motorrijden? Dan kun je gelijk voor het volledige motorrijbewijs A gaan. Je kunt er ook voor kiezen om te wachten totdat je 24 jaar bent. Dan kun je, zonder ervaring of A2 rijbewijs, starten met het A rijbewijs. Tijdens de motorrijles in Uitweg is het belangrijk dat je beschermende kleding draagt. Wij stellen een deel van deze kleding beschikbaar om te lenen tijdens de lessen zoals de helm, motorjack, handschoenen en motorbroek. Daarnaast is het ook belangrijk dat je tijdens de motorrijles schoenen draagt die je enkels beschermen.

Het motorexamen

Het rijexamen voor motors bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het AVB examen, dit bestaat uit voertuigbeheersing. Tijdens dit examen zul je een aantal bijzondere verrichtingen doen. Daarnaast heb je nog het AVD examen, dit is het examen voor de verkeersdeelneming op de openbare weg. Voordat je het praktijkexamen aflegt zul je eerst je theorie-examen moeten afleggen. Je kunt hiervoor een theoriecursus bij ons volgen.

Meer weten?

Er is ontzettend veel mogelijk bij Rijschool van Bemmel. Ben je op zoek naar motorrijles in Vleuten? Wij bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Vleuten

Rijschool van Bemmel biedt in Vleuten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!