Motorrijschool De Meern

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in De Meern

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in De Meern en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Met de hulp van onze deskundige instructeurs haal jij binnen no-time je motorrijbewijs. We hebben geen wachtlijsten, dus je kunt direct van start. Schrijf je in en wie weet toer jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor je motor-, auto- en scooterrijbewijs. Daarnaast kun je ook verschillende cursussen volgen zoals een theoriecursus en een antislipcursus. Met onze rij-instructeurs ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Zij helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Vanaf 20 jaar kun je beginnen met motorrijlessen. Je start dan met het A2 rijbewijs. Heb je het A2 rijbewijs en 2 jaar rijervaring, dan kun je gaan voor het volledige A rijbewijs. Wil je liever in één keer gaan voor het complete rijbewijs, dan kan dit vanaf 24 jaar. Bij Rijschool van Bemmel hebben we meerdere lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen een passend pakket. De prijzen van de pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is het belangrijk om tijdens de motorrijlessen beschermende kleding te dragen. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan is het altijd mogelijk om dit bij ons te lenen. 

Het motorexamen

Nadat je voor het theorie-examen bent geslaagd, kun je starten met afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen. Je begint met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in De Meern of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-de-meern
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in De Meern

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in De Meern

Rijschool van Bemmel biedt in De Meern verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!