Motorrijschool Hagestein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Hagestein

Wil jij rijlessen volgen bij een motorrijschool in Hagestein en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat jij binnen no-time je motorrijbewijs haalt. Bij ons zijn er geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Meld je aan en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen motor!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van onze leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt namelijk niet alleen bij ons terecht voor je motor-, auto- en scooterrijbewijs, maar je kunt ook verschillende cursussen volgen zoals een antislipcursus en een theoriecursus. Met onze instructeurs ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Zij helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Je kunt starten met je motorrijlessen vanaf 20 jaar. Je begint dan met het A2 rijbewijs. Heb je dit rijbewijs en 2 jaar rijervaring? Dan kun je gaan voor het complete A rijbewijs. Ga je liever in één keer voor het volledige rijbewijs, dan kan dit vanaf 24 jaar. We hebben diverse lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen een passend pakket. Al onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de motor. We vinden veiligheid zeer belangrijk tijdens het motorrijden. Daarom is het van belang dat je tijdens de lessen beschermende kleding draagt zoals een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan is het mogelijk om dit bij ons te lenen. 

Het motorexamen

Voor je het motorexamen aflegt, zul je eerst het theorie-examen moeten halen. Zodra je bent geslaagd kun je starten met afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen. Je begint met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Hagestein of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-hagestein
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Hagestein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Hagestein

Rijschool van Bemmel biedt in Hagestein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Hagestein?

Schrijf je nu in!