Motorrijschool Linschoten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Linschoten

Wil jij rijlessen gaan volgen bij een motorrijschool in de regio Linschoten? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat jij binnen no-time je motorrijbewijs haalt. Wij hebben geen wachtlijsten, dus je kunt gelijk beginnen met lessen. Meld je aan en wie weet toer jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar lang zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Je kunt bij ons voor verschillende rijopleidingen terecht zoals scooter, auto, heftruck en natuurlijk de motor. Naast deze opleidingen kun je bij Rijschool van Bemmel ook terecht voor diverse cursussen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Onze rij-instructeurs zijn vakkundig en helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Je kunt vanaf 20 jaar beginnen met het volgen van motorrijlessen. Je start in dat geval met het A2 rijbewijs. Heb je een A2 rijbewijs én 2 jaar rijervaring? Dan kun je examen doen voor het volledige A rijbewijs. Ga je liever in één keer voor het complete rijbewijs, dan kan dit vanaf 24 jaar. We hebben diverse lespakketten beschikbaar, dus er is voor iedereen wel een passend pakket. Al onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. We vinden veiligheid ontzettend belangrijk tijdens het motorrijden. Daarom is het belangrijk dat je beschermende kleding tijdens de lessen draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan kun je dit altijd bij ons lenen. 

Het motorexamen

Voor je het motorexamen aflegt, moet je eerst je theorie-examen halen. Zodra je bent geslaagd kun je gaan afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen. Je start met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Linschoten of over onze diensten?  Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

motorrijschool-linschoten
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Linschoten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Linschoten

Rijschool van Bemmel biedt in Linschoten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Linschoten?

Schrijf je nu in!