Motorrijschool Lopikerkapel

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Lopikerkapel

Wil jij rijlessen gaan volgen bij een motorrijschool in de omgeving van Lopikerkapel? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt direct van start. Onze ervaren instructeurs helpen jou snel en veilig de weg op. Meld je nu aan en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar lang heeft Rijschool van Bemmel ervaring met het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor je motor-, auto- en scooterrijbewijs, maar je kunt ook leren om met een aanhanger en heftruck te rijden. Verder is het mogelijk om diverse cursussen te volgen, zoals een antislipcursus en een theoriecursus. 

Voorwaarden motorrijles

Je kunt vanaf 20 jaar beginnen met het volgen van motorrijlessen. In dat geval start je met het A2 rijbewijs. Heb je dit rijbewijs én 2 jaar rijervaring, dan kun je examen doen voor het complete A rijbewijs. Wil je liever in één keer het A rijbewijs halen, dan kan dit vanaf 24 jaar. We hebben diverse lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen een passend pakket. Al onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de motor. Veiligheid is voor ons zeer belangrijk. Het is daarom van belang dat je tijdens de rijlessen beschermende kleding draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Mocht je zelf geen motorkleding hebben, dan is het altijd mogelijk om dit bij ons te lenen. 

Het motorexamen

Voor je het motorexamen aflegt, moet je eerst je theorie-examen halen. Zodra je bent geslaagd kun je gaan afrijden. Het examen bestaat uit twee onderdelen. Je begint met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Lopikerkapel of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-achthoven
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Achthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Achthoven

Rijschool van Bemmel biedt in Achthoven verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!