Motorrijschool Montfoort

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Montfort

Ben je op zoek naar een motorrijschool in Montfoort en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onze ervaren instructeurs zorgen dat jij binnen no-time je motorrijbewijs haalt. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt gelijk beginnen. Schrijf je in en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen motor!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Met onze ruim twintig jaar lange ervaring begeleiden wij elke dag leerlingen bij hun rijlessen. Je kunt bij ons voor verschillende rijopleidingen terecht zoals scooter, auto, heftruck en natuurlijk de motor. Naast de rijlessen kun je bij Rijschool van Bemmel ook verschillende cursussen volgens zoals een theoriecursus en de antislipcursus. Onze rij-instructeurs zijn deskundig en helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit kun je ook wel zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Vanaf 20 jaar kun je beginnen met het volgen van motorrijlessen. Je start dan met het A2 rijbewijs. Heb je een A2 rijbewijs én 2 jaar rijervaring? Dan kun je voor het volledige A rijbewijs gaan. Ga je liever in één keer voor het complete rijbewijs, dan kan dit vanaf 24 jaar. We bieden verschillende lespakketten aan, zodat er voor iedereen een passend pakket beschikbaar is. Al onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de lesmotor. Bij Rijschool van Bemmel staat veiligheid voorop. Daarom is het belangrijk om tijdens de motorrijlessen beschermende kleding te dragen. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan kun je dit bij ons lenen. 

Het motorexamen

Voor je het motorexamen aflegt, zul je eerst je theorie-examen moeten halen. Zodra je bent geslaagd kun je gaan afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk het AVB examen voor voertuigbeheersing en het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Montfoort of over onze diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-montfoort
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Montfoort

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Montfoort

Rijschool van Bemmel biedt in Montfoort verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!