Motorrijschool Uitweg

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Uitweg

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Uitweg en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onze deskundige rij-instructeurs zorgen ervoor dat jij binnen no-time je motorrijbewijs haalt. We hebben geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Schrijf je in en wie weet toer jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar lang zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van onze leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor je motor-, auto- en scooterrijbewijs, maar je hebt ook de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen zoals een antislipcursus en een theoriecursus. Onze instructeurs zijn vakkundig en helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage.

Voorwaarden motorrijles

Vanaf 20 jaar kun je beginnen met lessen. Je start dan met het A2 rijbewijs. Heb je dit rijbewijs én 2 jaar rijervaring? Dan kun je gaan voor het volledige A rijbewijs. Ga je liever in één keer voor het complete A rijbewijs, dan kan dit vanaf 24 jaar. We hebben verschillende lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen wel een passend pakket. Al onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Veiligheid is ontzettend belangrijk tijdens het motorrijden. Daarom is het van belang dat je beschermende kleding tijdens de lessen draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan kun je dit bij ons lenen. 

Het motorexamen

Na het halen van je theorie-examen kun je het motorexamen afleggen. Dit bestaat uit twee onderdelen. Je start met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Uitweg of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-uitweg
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Uitweg

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Uitweg

Rijschool van Bemmel biedt in Uitweg verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!