Vanaf welke leeftijd mag je je rijbewijs halen?

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in IJsselstein

Rijbewijs leeftijd

Vroeger moest je 18 jaar zijn voordat je mocht beginnen met rijlessen voor het behalen van je autorijbewijs. Sinds 1 november 2011 is het echter mogelijk om te starten met lessen vanaf 16,5 jaar en kun je vanaf 17 jaar rijexamen doen.

Voorwaarden rijden 2toDrive

Haal je jouw rijexamen op je 17e, dan mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding de weg op met de door jou gekozen coach(es). Je hoeft dus voortaan niet meer te wachten tot je 18 bent om te beginnen met lessen.

Theorie

Wanneer je begint met rijlessen is het goed om al wat van de theorie te weten. Je mag beginnen met je theorie vanaf 16 jaar. Bij rijschool van Bemmel zijn er maandelijks klassikale lessen. Ook bieden we de mogelijkheid tot privélessen. In verschillende pakketten zit de theoriecursus en het rijexamen inbegrepen.

Rijles in IJsselstein

Wil jij autorijles volgen in IJsselstein? Rijschool van Bemmel uit IJsselstein helpt jou binnen no-time je rijbewijs te halen. We bieden verschillende pakketten aan, we hebben voor iedereen een passend lespakket. Door onze ervaren instructeurs ben je verzekerd van goede lessen en hebben we een hoog slagingspercentage.

Wil jij graag autorijles in IJsselstein volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

rijbewijs leeftijd
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!