Rijles Cothen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Cothen

Woon jij in of in de omgeving van Cothen en wil je starten met rijles? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! In regio Cothen bieden wij verschillende rijopleidingen aan. Wil jij gaan voor je motor-, scooter- of autorijbewijs? Bij Van Bemmel ben je aan het juiste adres. Wij hebben geen wachtlijsten, waardoor je altijd direct bij ons terecht kunt. Onze ervaren instructeurs begeleiden alweer meer dan twintig jaar leerlingen bij meerdere rijopleidingen. Zij helpen jou graag snel en vooral veilig op weg. Kun je niet wachten om te beginnen met lessen? Meld je dan nu aan! Rijschool van Bemmel is niet voor niets dé nummer 1 in de provincie met de hoogste slagingskans!

Wij bieden verschillende lespakketten aan. Of je nu een klein of groot budget hebt, er is altijd een pakket die perfect bij jou past. Alle aangegeven prijzen zijn inclusief de huur van het lesvoertuig, inschrijfkosten en verzekeringskosten. Wil je meer informatie over een bepaalde opleiding? Klik dan op het voertuig van de opleiding waar je meer over wilt weten en bekijk de mogelijkheden!

Wil je graag wat hulp bij het behalen van je theorie-examen of ben je op zoek naar een cursus om te volgen? Ook dan kun je bij Van Bemmel terecht. Wij bieden namelijk ook heftruck– en theoriecursussen aan. Verder kun je bij ons terecht om te leren rijden met aanhanger!

rijles molenbuurt
Schrijf je nu in

Jouw partner voor rijlessen in Cothen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Cothen

Rijschool van Bemmel biedt in Cothen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Cothen?

Schrijf je nu in!