Rijles Leerdam

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Leerdam

Ben jij woonachtig in of in de buurt van Leerdam en wil je starten met rijles? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! In regio Leerdam en omstreken bieden we meerdere rijopleidingen aan. Of je nu graag scooter wilt gaan rijden, je autorijbewijs wilt halen of op een motor wilt leren rijden, bij ons kan het allemaal. Bovendien hebben we geen wachtlijsten, dus kun je meteen van start! Onze leerlingen worden inmiddels alweer meer dan twintig jaar begeleid door onze vakkundige en bekwame instructeurs. Zij helpen jou met veel plezier snel, maar vooral veilig de weg op! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan bij Van Bemmel. We zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met de hoogste slagingskans!

Bij Rijschool van Bemmel kun je kiezen uit diverse lespakketten. Of je nu een klein of groot budget hebt, er is altijd wel een pakket dat bij jou past! Alle prijzen zijn inclusief de huur van het lesvoertuig, inschrijfkosten en verzekeringskosten. Wil je meer weten over een specifieke rijopleiding? Dat kan! Klik op het voertuig waar jij je rijbewijs voor wilt halen en lees wat er allemaal mogelijk is bij Van Bemmel!

Ben je op zoek naar een specifieke cursus? Of wil je wat hulp bij het behalen van je theorie-examen? Bij Rijschool van Bemmel kun je onder meer heftruck– en theoriecursussen volgen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht om te leren rijden met een aanhanger! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in!

rijles Tull en 't waal
Schrijf je nu in

Jouw partner voor rijlessen in Leerdam

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Leerdam

Rijschool van Bemmel biedt in Leerdam verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Leerdam?

Schrijf je nu in!