Rijles Schalkwijk

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Schalkwijk

Woon jij in of in de buurt van Schalkwijk en wil je rijles gaan volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! In regio Schalkwijk bieden wij verschillende rijopleidingen aan. Ga jij voor je scooter-, auto- of motorrijbewijs? Welke keuze je ook maakt, bij Rijschool van Bemmel ben je aan het juiste adres. Je kunt direct van start, aangezien wij geen wachtlijsten hebben. Onze professionele instructeurs begeleiden al meer dan twintig jaar leerlingen bij verschillende rijopleidingen. Met veel plezier helpen zij jou snel en vooral veilig op weg. Wil je snel aan de slag om je rijbewijs te halen? Meld je dan nu aan! We zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met de hoogste slagingskans!

Bij Van Bemmel kun je kiezen uit diverse lespakketten. Of je nu een klein of groot budget hebt, er is zeker een pakket die perfect bij jou past. Alle prijzen die zijn aangegeven zijn inclusief verzekeringskosten, inschrijfkosten en de huur van het lesvoertuig. Als je meer wilt weten over de opleiding die jij wilt volgen, klik dan op het voertuig in kwestie en lees wat de mogelijkheden zijn bij Rijschool van Bemmel!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het behalen van je theorie-examen of wil je een cursus volgen? Ook dan kun je terecht bij Van Bemmel. Wij bieden namelijk heftruck– en theoriecursussen aan. Verder kunnen we je ook leren rijden met een aanhanger!

rijles molenbuurt
Schrijf je nu in

Jouw partner voor rijlessen in Schalkwijk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Schalkwijk

Rijschool van Bemmel biedt in Schalkwijk verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Schalkwijk?

Schrijf je nu in!