Rijles Schelluinen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Schelluinen

Woon jij in of in de omgeving van Schelluinen en wil je graag rijles volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden diverse soorten rijlessen aan. Of je nu gaat voor je auto-, scooter- of motorrijbewijs, er is bij ons genoeg plek. Bovendien hebben we geen wachtlijsten, dus kun je meteen beginnen! Onze bekwame instructeurs begeleiden al meer dan twintig jaar leerlingen bij verschillende rijopleidingen. Zij doen dit met veel plezier én succes. Ben jij er klaar voor om te starten met rijlessen? Schrijf je dan vandaag nog in. We zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met de hoogste slagingskans!

Bij Van Bemmel bieden we verschillende lespakketten aan in iedere prijsklasse. Zo is er altijd een pakket dat perfect bij jou past! Al onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Wil je meer informatie over één van onze rijopleidingen? Kies het voertuig waar jij je rijbewijs voor wilt halen en bekijk alle mogelijkheden bij Rijschool van Bemmel!

Wil je je theorie halen of een cursus volgen? Ook dan kun je terecht bij Van Bemmel! Wij bieden namelijk heftruck– en theoriecursussen aan. Daarnaast kun je bij ons leren rijden met een aanhanger. Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan!

rijles palmstad
Schrijf je nu in

Jouw partner voor rijlessen in Schelluinen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Schelluinen

Rijschool van Bemmel biedt in Schelluinen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Schelluinen?

Schrijf je nu in!