Verlaagde motors

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in IJsselstein

Ben jij op zoek naar motorrijles op verlaagde motors? Dan ben je bij Rijschool van Bemmel aan het juiste adres! Wij bieden motorrijles aan personen vanaf 1.55 meter en hebben speciaal voor minder lange personen een verlaagde motor aangeschaft. Op deze manier willen we nog meer mensen de kans bieden om het motorrijden te leren.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel heeft ervaren instructeurs in dienst en is gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van leerlingen bij het halen van hun rijbewijs. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time de weg op kunt en dat is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. Daarnaast zijn er bij ons geen wachtlijsten dus je kunt gelijk aan de slag! Je kunt bij ons verschillende rijopleidingen volgen. Denk bij voorbeeld aan auto, motor, scooter en auto met aanhanger. Onze motorrijlessen kun je volgen vanaf 20 jaar. Je start dan met het A2 rijbewijs. Wil je voor je volledige A rijbewijs gaan? Dan kun je ervoor kiezen om te wachten totdat je 24 jaar bent dan kun je gelijk beginnen met het volledige A rijbewijs. Je kunt ook met je A2 rijbewijs én twee jaar ervaring beginnen met het A rijbewijs. Veiligheid is een van de belangrijkste uitgangspunten tijdens het motorrijden. Daarom vragen we je tijdens de motorrijlessen beschermende kleding te dragen. Mocht je dit niet hebben dan kun je een helm, jack, handschoenen en een broek van ons lenen. Zorg er wel voor dat je zelf schoenen meeneemt die je enkels beschermen.

verlaagde motors

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Het motorexamen

Het examen voor je motorrijbewijs bestaat uit de theorie en twee praktijkonderdelen. Voor je theorie kun je bij ons een klassikaal of privé een theoriecursus volgen. De verschillende onderdelen die je voor het examen gaat afleggen zijn de voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

Meer weten?

Wil jij graag motorrijles volgen op verlaagde motors? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Kies uit een van de pakketten voor motorrijles. Voor meer informatie bel 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!