Kosten rijbewijs

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Wat zijn de kosten van een rijbewijs?

Als je wilt gaan starten met je autorijbewijs, motorrijbewijs of scooterrijbewijs dan ben je waarschijnlijk benieuwd wat dat dan kost. Een exact antwoord is hier helaas niet op. Het hangt namelijk van de hoeveelheid lessen die je nodig hebt af, wat het je precies gaat kosten. Daarnaast hangt het er ook vanaf of dat je je theorie- en praktijkexamen in één keer haalt. Hieronder geven wij je een indicatie van de kosten.

Kosten rijbewijs auto

Voordat je met een auto mag rijden, moet je je theorie- en praktijkexamen bij het CBR behalen. Om je hierop voor te bereiden volg je autorijlessen met een instructeur en kun je een theoriecursus volgen. Rijschool van Bemmel biedt verschillende pakketten die aansluiten bij hoeveel lessen je nodig hebt. Ons kleinste pakket bevat 21 autorijlessen en kost €1.699,-. Het overzicht van al onze pakketten kun je hier bekijken. Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling zo’n 43 lessen nodig heeft om zijn autorijbewijs te halen.

Kosten rijbewijs motor

Om te mogen starten met het behalen van je motorrijbewijs (A2) moet je minimaal 2o jaar oud zijn en voor het volledige A rijbewijs moet je minimaal 24 jaar zijn. Bij Rijschool van Bemmel bieden wij diverse pakketten aan voor het behalen van je motorrijbewijs. Ons kleinste pakket bestaat uit 10 lessen van 60 minuten en kost €999,-. Gemiddeld hebben leerlingen volgens het CBR zo’n 20 lessen nodig om het examen te kunnen halen. Alle pakketten voor het motorrijbewijs bekijk je hier.

Kosten rijbewijs scooter

Het behalen van je scooterrijbewijs zal een stuk minder rijlessen kosten dan je motor- en autorijbewijs. Je hebt voor je scooterrijbewijs voldoende aan 4 tot 6 uur rijles. Vanzelfsprekend komt hier wel nog het praktijkexamen bij. Wij bieden diverse pakketten met scooterrijlessen. Het kleinste pakket bevat 4 uur praktijkles en kost €369,-. De pakketten bekijk je hier.

Meer weten?

Wil jij graag rijles volgen in IJsselstein? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Voor meer informatie bel 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

Schrijf je nu in!

rijschool voor motor-, scooter of autorijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!