2ToDrive: vanaf 16,5 jaar lessen

Sinds 1 november 2011 is het experiment 2toDrive gestart.

 

Met 2toDrive kun je vervroegd je rijbewijs bij rijschool van Bemmel halen en onder begeleiding van een coach rijervaring opdoen.

 

Vanaf 16,5 jaar kun je beginnen met je lessen en vanaf de dag dat je 17 geworden bent kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd, dan mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding de weg op met door jouw gekozen coach(es). Je hoeft dus in principe niet meer tot je 18e te wachten om te gaan lessen.

 

Natuurlijk is het ook verstandig om tijdig aan je theorie te beginnen. Dit mag vanaf 16 jaar. Rijschool van Bemmel verzorgd ook elke maand klassikale lessen, maar je kunt ook voor een privéles bij ons terecht. In verschillende pakketten zit de theoriecursus en het examen inbegrepen.

 

Onze instructeurs van rijschool van Bemmel hebben inmiddels  veel ervaring met lesgeven aan jongeren, die voor 2toDrive gekozen hebben. Mede dankzij onze lesmethode (RIS) rijopleiding in Stappen en goed overleg met ouder(s)/verzorger(s) is 2toDrive bij Rijschool van Bemmel een enorm succesverhaal.