Motorrijles voor kleine personen

Wil jij je motorrijbewijs halen, maar ben je bang dat je niet lang genoeg bent om op een motor te zitten? Bij Rijschool van Bemmel hebben we daar dé oplossing voor! Wij bieden motorrijles voor mensen vanaf 1 meter 55. Voor deze rijles hebben we aangepaste motors die lager zijn dan de gemiddelde motor. Zo willen we meer mensen de kans bieden om te leren motorrijden.

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende pakketten om je motorrijbewijs te halen. Zo kun je kiezen voor een spoedpakket, waarbij je binnen 3 tot 8 weken je motorrijbewijs op zak hebt. Daarnaast hebben we een AVD pakket waarbij je van A1 naar A2 kunt gaan of van A2 naar A. Dit is een kleine greep uit ons lesaanbod, maar er zijn nog meer pakketten. Er is voor iedereen een passend lespakket. Alle lessen zijn inclusief de huur van de lesmotor en je kunt beschermende kleding van ons lenen tijdens de lessen.

De motorrijlessen worden gegeven door onze ervaren en gepassioneerde motorinstructeurs. Zij hebben de perfecte combinatie ontwikkeld om je snel en veilig de fijne kneepjes van het motorrijden te leren. Zo helpen ze je om te slagen voor het CBR- examen en met succes, ons slagingspercentage ligt hoog! Tijdens de motorrijles leer je de basisvaardigheden van voertuigbeheersing en verkeersinzicht. Wanneer je geslaagd bent voor je rij-examen kun je met vertrouwen op je motor de weg op en genieten van de vrijheid van het motorrijden.

Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Spoedopleiding motor

De weg naar het behalen van je motorrijbewijs:

 • 1
  Theorie

  Wij kunnen landelijk kijken waar jij het snelst theorie examen kunt doen. Daarnaast kunnen wij een theorie examen met extra tijd of een individueel theorie examen kopen bij het CBR. Ook het studiemateriaal kun je bij ons aanschaffen of in de webshop of op kantoor. Mocht je het theorie certificaat nog niet behaald hebben dan geeft dit mogelijk vertraging in je opleiding. Je kunt al wel beginnen om de voertuigbeheersing te behalen, voor dit examen hoef je nog geen theoriecertificaat in bezit te hebben. (maar is dus wel wenselijk) (alleen mogelijk als je in bezit bent van een geldig rijbewijs B)

 • 2
  Voertuigbeheersing (AVB)

  Bij de normale motoropleiding (dus niet spoed) worden al standaard in blokken van 2 of 4 uur gegeven. In 4 uur kunnen we alle 12 de oefeningen doornemen die je moet beheersen voor het examen voertuigbeheersing. Ook de data van dit examen hebben wij van te voren ingekocht zodat we snel kunnen handelen.

 • 3
  Verkeersdeelname(AVD)

  Om ervoor te zorgen dat je ook snel door kunt gaan met het tweede praktijkonderdeel (verkeersdeelneming) kopen wij vooraf examens in. Zo kunnen wij dus voordat je begint je gehele rijopleiding naar jouw wensen inplannen: je motortheorie, je voertuigbeheersing en je verkeersdeelneming.

Spoedopleiding Motor

Hoeveel motorrijlessen moet ik nemen?

Doordat je motorrijlessen en de examens zeer kort ingepland worden is het nemen van een Try the Bike aan te raden. Wij kunnen dan samen met jou een inschatting maken van het te nemen aantal motorrijlessen. Je bespreekt samen met je instructeur de mogelijkheden en maakt een persoonlijk opleidingsplan. Dit is dus maatwerk en wisselt per persoon enorm.

Wil je dus met een spoedcursus je motorrijbewijs halen? Schrijf je vooraf in voor een Try the Bike. Dit is een 2 uur durende professionele proefles voor slechts € 70,00.
Aanmelden voor Try the Bike kan hier.

Wil jij je motorrijbewijs met een spoedopleiding halen?

Schrijf je in!