Gevorderde motortraining & opfriscursus

Heb jij je motorrijbewijs op zak maar is het alweer even geleden of wil je beter leren rijden? Wij hebben de oplossing!

De kosten voor 1 van de 2 cursussen zijn voor 4 uur (4 lessen van 60 minuten): €199,- per persoon wanneer je met 2 personen bent, wanneer je met 4 personen bent is dit €149,- per persoon.
Gebruik van kleding, helm & handschoenen is inbegrepen, wanneer je een les motor van ons wilt gebruiken dan geldt een toeslag van €25,-.

Opfriscursus

Een heel seizoen, of misschien wel meerdere seizoenen geen motor meer gereden? Dan is het verstandig om een opfriscursus te volgen. Onder begeleiding van een instructeur ga je dan op pad om weer helemaal wegwijs te worden op de motor. Zo ga jij straks weer veilig door het steeds drukker wordende verkeer heen.

Wil jij een opfriscursus doen en deze afsluiten met een certificaat? Dan kun je kiezen voor een cursus van in totaal 6uur (€349,-) of een cursus van in totaal 8uur (€400,-). Je volgt deze cursus op je eigen motor!

Aanmelden voor de opfriscursus kan hier.

Gevorderde motortraining

Heb jij je motorrijbewijs al eventjes en wil je behendiger worden in het motorrijden? Dan is de gevorderde motortraining echt iets voor jou! Hier leren we je beter om te gaan met je motor en veiliger te manoeuvreren door het verkeer.

Wil jij een gevorderde motortraining doen en deze afsluiten met een certificaat? Dan kun je kiezen voor een cursus van in totaal 6uur (€349,-) of een cursus van in totaal 8uur (€400,-). Je volgt deze training op je eigen motor!

Aanmelden voor de gevorderde motortraining kan hier.

Aanhanger rijbewijs halen Vleuten