Spoedopleiding motor

Behaal je rijbewijs binnen 3 tot 8 weken!

Snel je motorrijbewijs halen

Wil je snel, goed en goedkoop je motorrijbewijs halen, dan slaag je hier zeker! Deze spoed motoropleiding wordt gegeven door gepassioneerde motorinstructeurs. Zij hebben door jarenlange ervaring de unieke combinatie ontwikkeld om je vlot en veilig te leren motorrijden en je te helpen slagen voor het CBR-examen. Alle basisvaardigheden van motor voertuigbeheersing en verkeersinzicht zijn in deze motorrijlessen verwerkt. Nadat je rijles hebt gevolgd en bent geslaagd, kun je met vertrouwen het verkeer in op de motor en gaan genieten van het gevoel, de voordelen en de vrijheid van het motor rijden.
Bekijk pakketten

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Spoedopleiding motor

De weg naar het behalen van je motorrijbewijs:

 • 1
  Theorie

  Wij kunnen landelijk kijken waar jij het snelst theorie examen kunt doen. Daarnaast kunnen wij een theorie examen met extra tijd of een individueel theorie examen kopen bij het CBR. Ook het studiemateriaal kun je bij ons aanschaffen of in de webshop of op kantoor. Mocht je het theorie certificaat nog niet behaald hebben dan geeft dit mogelijk vertraging in je opleiding. Je kunt al wel beginnen om de voertuigbeheersing te behalen, voor dit examen hoef je nog geen theoriecertificaat in bezit te hebben. (maar is dus wel wenselijk) (alleen mogelijk als je in bezit bent van een geldig rijbewijs B)

 • 2
  Voertuigbeheersing (AVB)

  Bij de normale motoropleiding (dus niet spoed) worden al standaard in blokken van 2 of 4 uur gegeven. In 4 uur kunnen we alle 12 de oefeningen doornemen die je moet beheersen voor het examen voertuigbeheersing. Ook de data van dit examen hebben wij van te voren ingekocht zodat we snel kunnen handelen.

 • 3
  Verkeersdeelname(AVD)

  Om ervoor te zorgen dat je ook snel door kunt gaan met het tweede praktijkonderdeel (verkeersdeelneming) kopen wij vooraf examens in. Zo kunnen wij dus voordat je begint je gehele rijopleiding naar jouw wensen inplannen: je motortheorie, je voertuigbeheersing en je verkeersdeelneming.

Spoedopleiding Motor

Hoeveel motorrijlessen moet ik nemen?

Doordat je motorrijlessen en de examens zeer kort ingepland worden is het nemen van een Try the Bike aan te raden. Wij kunnen dan samen met jou een inschatting maken van het te nemen aantal motorrijlessen. Je bespreekt samen met je instructeur de mogelijkheden en maakt een persoonlijk opleidingsplan. Dit is dus maatwerk en wisselt per persoon enorm.

Wil je dus met een spoedcursus je motorrijbewijs halen? Schrijf je vooraf in voor een Try the Bike. Dit is een 1,5 uur durende professionele proefles voor slechts € 70,00.
Aanmelden voor Try the Bike kan hier.

Top dag en in 1x geslaagd!!

Super leerzame scooter praktijkdag gehad. Alles werd duidelijk en op een fijne manier verteld waardoor ik binnen 4 uur helemaal klaar was voor het examen! Uiteraard geslaagd. 🎉

Morris

Scooter

Een fantastische rijschool, gemoedelijke sfeer en professionele instructeurs.

Ik heb motorrijlessen gehad van instructeur Hans van Ran, wat een leerzame en leuke lessen waren dat , ik mis ze nu al! Hij maakt er altijd iets leuks van voor je en hij geeft je alle aandacht en tijd zo heb ik ook snel mijn motorrijbewijs kunnen halen, en het belangrijkst ; Goed en veilig motor leren rijden! Ik heb ook een paar lessen van Hans den Haan gehad ook een erg goede instructeur die er altijd wat leuks en leerzaams van maakt. En tijdens de AVD rijlessen nemen ze je altijd mee op hele mooie routes!

Suzanne

Motor

Super rijles gehad ben blij met me BE rijbewijs super

Rody

Aanhanger

Degelijk, leuk en zeer nuttig

Om het E achter B te halen heb ik een aantal lessen van Edwin gehad. Deze waren niet alleen leuk maar ook zeer nuttig. Met veel geduld heeft Edwin mij er doorheen geloodst. Ik ben blij dat ik met het BE rijbewijs de volgende stap heb gezet naar een rondreis vakantie met een eigen caravan.

Kees

Aanhanger

Rijschool van Bemmel, bedankt voor jullie steun en geduld. na te zijn overgestapt van rijschool. Ben ik goed begeleid. Wat heel veel goeds deed voor mijn zelfvertrouwen.
En nu ben ik daar eindelijk voor beloond.
Een speciale dank voor mijn rij-instructeur Hans den Haan
autorijles

Silvana

Auto

Dankzij de goede begeleiding van Edwin de Kuijer het leuk vinden om elke keer weer in de auto te stappen... De deskundigheid en vertrouwen in hem, en de goede rijschool(en uiteraard mijn eigen inzet) gaf me precies wat ik nodig had om vandaag mijn rijbewijs te ahlen. Edwin... Nogmaals dank je wel voor je support en de goede lessen!

mandy

Auto

Gewoon één woord Geweldig.

Wouter

Auto

Super

Na een aantal gezellige en leerzame lessen van Robin in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs.

Sem

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Wil jij je motorrijbewijs met een spoedopleiding halen?

Schrijf je in!