Spoedopleiding motor

Behaal je rijbewijs binnen 3 tot 8 weken!
Wil je snel, goed en goedkoop je motorrijbewijs halen, dan slaag je hier zeker! Deze spoed motoropleiding wordt gegeven door gepassioneerde motorinstructeurs. Zij hebben door jarenlange ervaring de unieke combinatie ontwikkeld om je vlot en veilig te leren motorrijden en je te helpen slagen voor het CBR-examen. Alle basisvaardigheden van motor voertuigbeheersing en verkeersinzicht zijn in deze motorrijlessen verwerkt. Nadat je rijles hebt gevolgd en bent geslaagd, kun je met vertrouwen het verkeer in op de motor en gaan genieten van het gevoel, de voordelen en de vrijheid van het motor rijden.
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Spoedopleiding motor

De weg naar het behalen van je motorrijbewijs:

 • 1
  Theorie

  Wij kunnen landelijk kijken waar jij het snelst theorie examen kunt doen. Daarnaast kunnen wij een theorie examen met extra tijd of een individueel theorie examen kopen bij het CBR. Ook het studiemateriaal kun je bij ons aanschaffen of in de webshop of op kantoor. Mocht je het theorie certificaat nog niet behaald hebben dan geeft dit mogelijk vertraging in je opleiding. Je kunt al wel beginnen om de voertuigbeheersing te behalen, voor dit examen hoef je nog geen theoriecertificaat in bezit te hebben. (maar is dus wel wenselijk) (alleen mogelijk als je in bezit bent van een geldig rijbewijs B)

 • 2
  Voertuigbeheersing (AVB)

  Bij de normale motoropleiding (dus niet spoed) worden al standaard in blokken van 2 of 4 uur gegeven. In 4 uur kunnen we alle 12 de oefeningen doornemen die je moet beheersen voor het examen voertuigbeheersing. Ook de data van dit examen hebben wij van te voren ingekocht zodat we snel kunnen handelen.

 • 3
  Verkeersdeelname(AVD)

  Om ervoor te zorgen dat je ook snel door kunt gaan met het tweede praktijkonderdeel (verkeersdeelneming) kopen wij vooraf examens in. Zo kunnen wij dus voordat je begint je gehele rijopleiding naar jouw wensen inplannen: je motortheorie, je voertuigbeheersing en je verkeersdeelneming.

Spoedopleiding Motor

Hoeveel motorrijlessen moet ik nemen?

Doordat je motorrijlessen en de examens zeer kort ingepland worden is het nemen van een Try the Bike aan te raden. Wij kunnen dan samen met jou een inschatting maken van het te nemen aantal motorrijlessen. Je bespreekt samen met je instructeur de mogelijkheden en maakt een persoonlijk opleidingsplan. Dit is dus maatwerk en wisselt per persoon enorm.

Wil je dus met een spoedcursus je motorrijbewijs halen? Schrijf je vooraf in voor een Try the Bike. Dit is een 2 uur durende professionele proefles voor slechts € 70,00.
Aanmelden voor Try the Bike kan hier.

Wil jij je motorrijbewijs met een spoedopleiding halen?

Schrijf je in!