Onze cursussen

Maak een keuze uit verschillende cursussen

Behaal je theorie bij Rijschool van Bemmel

Wil jij je theorie halen? Of je nu voor de auto of scooter komt, bij Rijschool van Bemmel is het mogelijk.

Behaal je Heftruck certificaat bij Rijschool van Bemmel!

Ben jij: Warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers en moet je met een vorkheftruck werken. Heb je een minimumleeftijd van 16 jaar.

Behaal je antislipcursus bij Rijschool van Bemmel

Wil jij een verbeterde voertuigbeheersing, training in rem- en uitwijkoefeningen en training op het gebied van over- en onderstuur? Schrijf je in voor de antislipcursus!

Onze succesverhalen

Wat eerdere leerlingen van ons vinden
Top dag en in 1x geslaagd!! Super leerzame scooter praktijkdag gehad. Alles werd duidelijk en op een fijne manier verteld waardoor ik binnen 4 uur helemaal klaar was voor het examen! Uiteraard geslaagd.

Morris

Scooter

Ik heb motorrijlessen gehad van instructeur Hans van Ran, wat een leerzame en leuke lessen waren dat , ik mis ze nu al! Hij maakt er altijd iets leuks van voor je en hij geeft je alle aandacht en tijd zo heb ik ook snel mijn motorrijbewijs kunnen halen, en het belangrijkst ; Goed en veilig motor leren rijden! Ik heb ook een paar lessen van Hans den Haan gehad ook een erg goede instructeur die er altijd wat leuks en leerzaams van maakt. En tijdens de AVD rijlessen nemen ze je altijd mee op hele mooie routes!

Suzanne

motor

Degelijk, leuk en zeer nuttig

Om het E achter B te halen heb ik een aantal lessen van Edwin gehad. Deze waren niet alleen leuk maar ook zeer nuttig. Met veel geduld heeft Edwin mij er doorheen geloodst. Ik ben blij dat ik met het BE rijbewijs de volgende stap heb gezet naar een rondreis vakantie met een eigen caravan.

Kees

Aanhanger

Super ervaren mensen, Top!

Gewoon één woord Geweldig.

Wouter

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Wil jij ook je rijbewijs halen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.