Aanhanger rijbewijs halen Achthoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Achthoven

Woon jij in de buurt van Achthoven en wil jij je aanhanger rijbewijs halen? Dan is rijschool van Bemmel de plek waar je dat kan doen. Dankzij ons hoge slagingspercentage heb jij je rijbewijs binnen no-time op zak. Bovendien hebben we geen wachtlijsten, dus je kan direct beginnen met je aanhanger rijlessen. Schrijf je daarom vandaag nog in zodat jij straks met elke aanhanger kunt rijden.

Waarom rijschool van Bemmel

Al meer dan twintig jaar helpen wij leerlingen veilig en snel op weg met onze verschillende rijopleidingen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor aanhanger rijlessen, maar ook voor motor-, scooter-, of autorijlessen. Daarnaast bieden we heftruck rijlessen en kun je bij ons diverse cursussen volgen zoals een antislipcursus of een theoriecursus.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten. Kies voor een pakket van 4 of 6 uur praktijkles. Beide pakketten bevatten het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Heb je jouw aanhanger rijbewijs al gehaald, maar wil je je kennis wat opfrissen? Bijvoorbeeld omdat je bijna op vakantie gaat met de caravan? Dan bieden wij een opfris pakket. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om in aanmerking te komen voor het halen van een aanhanger rijbewijs is het belangrijk dat je je B-rijbewijs al hebt gehaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met een aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Achthoven of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in Achthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Achthoven

Rijschool van Bemmel biedt in Achthoven en omgeving verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Achthoven?

Schrijf je nu in!