Aanhanger rijbewijs halen Achthoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Achthoven

Woon jij in de buurt van Achthoven en wil jij je aanhanger rijbewijs halen? Dan is rijschool van Bemmel de plek waar je dat kan doen. Dankzij ons hoge slagingspercentage heb jij je rijbewijs binnen no-time op zak. Bovendien hebben we geen wachtlijsten, dus je kan direct beginnen met je aanhanger rijlessen. Schrijf je daarom vandaag nog in zodat jij straks met elke aanhanger kunt rijden.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Al meer dan twintig jaar helpen wij leerlingen veilig en snel op weg met onze verschillende rijopleidingen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor aanhanger rijlessen, maar ook voor motor-, scooter-, of autorijlessen. Daarnaast bieden we heftruck rijlessen en kun je bij ons diverse cursussen volgen zoals een antislipcursus of een theoriecursus.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten. Kies voor een pakket van 4 of 6 uur praktijkles. Beide pakketten bevatten het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Heb je jouw aanhanger rijbewijs al gehaald, maar wil je je kennis wat opfrissen? Bijvoorbeeld omdat je bijna op vakantie gaat met de caravan? Dan bieden wij een opfris pakket. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om in aanmerking te komen voor het halen van een aanhanger rijbewijs is het belangrijk dat je je B-rijbewijs al hebt gehaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met een aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Achthoven of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Achthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Achthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!