Aanhanger rijbewijs halen Bilthoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Bilthoven

Wil jij kunnen rijden met een aanhanger? Je aanhanger rijbewijs halen doe je heel makkelijk in de buurt van Bilthoven met rijschool van Bemmel. Dankzij ons hoge slagingspercentage hebben we al veel leerlingen veilig en snel de weg op kunnen helpen. Bovendien werken wij zonder wachtlijsten, waardoor je meteen kunt beginnen met je aanhanger rijlessen. Wil jij binnen no-time je rijbewijs op zak hebben? Schrijf je dan vandaag nog in, zodat je straks met elke aanhanger kunt rijden.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat we leerlingen veilig en snel op weg helpen. Dat doen we met de verschillende rijopleidingen die we aanbieden. Denk aan scooter-, motor- en autorijlessen. Naast de rijopleidingen die wij aanbieden, kun je bij ons diverse cursussen volgen zoals een theoriecursus of een antislipcursus. Ook bieden wij heftruck rijlessen aan.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten. Kies voor het pakket dat bij jou past. Je hebt de keuze uit 4 of 6 uur praktijkles. Bij beide pakketten zit een van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen inbegrepen. Heb je jouw aanhanger rijbewijs al een tijd op zak, maar wil je je kennis wat opfrissen? Dan bieden wij een opfris pakket aan. Het pakket bevat 3 uur praktijklessen waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met een caravan of een paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om voor je aanhanger rijbewijs te mogen starten is het van belang dat je al in bezit bent van een B-rijbewijs. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met een aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Wanneer jouw instructeur je er klaar voor vindt kun je een CBR praktijkexamen afleggen. Dit duurt in totaal 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na afloop van het examen krijg je direct te horen of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Bilthoven of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Bilthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Bilthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!