Aanhanger rijbewijs halen
de Bilt

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in de Bilt

Je aanhanger rijbewijs halen doe je heel makkelijk in de buurt van de Bilt met rijschool van Bemmel. Dankzij ons hoge slagingspercentage hebben we al veel leerlingen veilig en snel de weg op kunnen helpen. Bovendien werken wij zonder wachtlijsten, waardoor je binnen de kortste keren kunt beginnen met je aanhanger rijlessen. Wil jij binnen no-time je rijbewijs op zak hebben? Schrijf je dan vandaag nog in, zodat je straks met elke aanhanger kunt rijden.

Waarom rijschool van Bemmel

Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat we leerlingen veilig en snel op weg helpen. Dat doen we met de verschillende rijopleidingen die we aanbieden. Denk aan scooter-, motor- en autorijlessen. Naast de rijopleidingen die wij aanbieden, kun je bij ons diverse cursussen volgen zoals een theoriecursus of een antislipcursus. Ook bieden wij heftruck rijlessen aan.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten. Kies voor het pakket dat bij jou past. Je hebt de keuze uit 4 of 6 uur praktijkles. Bij beide pakketten zit een van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen inbegrepen. Heb je jouw aanhanger rijbewijs al een tijd op zak, maar wil je je kennis wat opfrissen? Dan bieden wij een opfris pakket aan. Het pakket bevat 3 uur praktijklessen waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met een caravan of een paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om voor je aanhanger rijbewijs te mogen starten is het van belang dat je al in bezit bent van een B-rijbewijs. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met een aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Wanneer jouw instructeur je er klaar voor vindt kun je een CBR praktijkexamen afleggen. Dit duurt in totaal 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na afloop van het examen krijg je direct te horen of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in de Bilt of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen de Bilt
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in de Bilt

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in de Bilt

Rijschool van Bemmel biedt in de Bilt en omgeving verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in de Bilt?

Schrijf je nu in!