Aanhanger rijbewijs halen de Meern

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in de Meern

Met een aanhanger rijbewijs kun jij rijden met verschillende aanhangers, caravans en paardentrailers. Wil jij je aanhanger rijbewijs halen en kom je uit de buurt van de Meern? Dan ben je bij rijschool van Bemmel aan het juiste adres! Doordat we geen wachtlijsten en een hoog slagingspercentage hebben, heb jij vast binnen no-time je rijbewijs op zak. Meld je vandaag nog aan en start met lessen voor het halen van je aanhanger rijbewijs bij rijschool van Bemmel.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Meer dan twintig jaar geleden hielpen wij voor het eerst leerlingen veilig en snel de weg op. Gedurende twintig jaar hebben we ons gespecialiseerd in verschillende soorten rijlessen. Bij ons kun je terecht voor aanhanger rijlessen, motor-, auto- en heftruck rijlessen. Daarnaast geven we verschillende cursussen zoals een theoriecursus en een antislipcursus.

All-in pakketten

Doordat we werken met all-in pakketten heb jij alles wat je nodig hebt bij elkaar. Van praktijkles (4-6 uur) tot het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Ook voor leerlingen die hun BE-rijbewijs al hebben gehaald maar de kennis en praktijkervaring nog een beetje willen oefenen hebben we een pakket. Het opfrispakket bestaat uit 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

De lessen om met een aanhanger te leren rijden zijn gericht op bestuurders die hun B-rijbewijs al hebben gehaald. De pakketten bevatten maar een paar uur praktijkles, niet voldoende om naast de aanhanger ook de auto te leren besturen.

Het examen

Je sluit de praktijklessen af met een CBR praktijkexamen. Dat duurt in totaal zo’n 45 minuten en bestaat uit een aantal technische vragen en het rijden met de aanhanger. Je hoort direct na het examen of je geslaagd bent. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in de Meern of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in de Meern

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!