Aanhanger rijbewijs halen Hagestein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Hagestein

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen en kom je uit de buurt van Hagestein? Kom dan rijlessen volgen bij rijschool van Bemmel. Ons hoge slagingspercentage en het feit dat we zonder wachtlijsten werken betekent dat jij je rijbewijs binnen no-time op zak hebt. Schrijf je vandaag nog in en start met het halen van je aanhanger rijbewijs bij rijschool van Bemmel.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Wij helpen leerlingen al meer dan twintig jaar veilig en snel de weg op met onze verschillende rijopleidingen. Onze specialisaties liggen bij aanhanger rijlessen, motor-, auto- en heftruck rijlessen. Daarnaast geven we verschillende cursussen zoals een theoriecursus en een antislipcursus.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met all-in pakketten. Deze pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Heb jij je aanhanger rijbewijs al gehaald maar wil je graag een opfriscursus doen? Ook dan ben je van harte welkom. Tijdens onze opfrislessen (zo’n 3 uur) oefen je met aan- en afkoppelen en oefen je met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kan alleen starten met het volgen van aanhanger rijlessen wanneer je je B-rijbewijs al gehaald hebt. De pakketten voor het behalen van je aanhanger rijbewijs bevatten maar enkele uren praktijkles omdat deze gericht zijn op bestuurders die al ervaring hebben met het besturen van een auto.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Hagestein of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Hagestein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Hagestein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!