Aanhanger rijbewijs halen Houten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Houten

Ben jij op zoek naar een rijschool voor het behalen van je aanhanger rijbewijs en woon je in de buurt van Houten? Dan is rijschool van Bemmel de perfecte keuze voor jou! Bij rijschool van Bemmel zijn er geen wachtlijsten, waardoor jij zo snel mogelijk kan starten met de rijlessen. Daarbij heeft rijschool van Bemmel ook een hoog slagingspercentage en heb jij binnen de kortste keren je rijbewijs op zak.

Waarom rijschool van Bemmel

Al meer dan twintig jaar helpen wij leerlingen snel en veilig de weg op. Rijschool van Bemmel heeft verschillende rijopleidingen. Je kunt dus niet alleen terecht voor je aanhanger rijbewijs, maar ook voor auto-, scooter- of motorrijlessen.

Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor heftruck rijlessen en bieden we diverse cursussen zoals een antislipcursus of een theoriecursus. 

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel kun je kiezen uit verschillende all-in pakketten. Wij hebben gemerkt dat dit het beste werkt voor onze studenten. Het is een pakket waarbij je de keuze hebt uit 4 of 6 uur praktijklessen, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Wanneer je jouw aanhanger rijbewijs al gehaald hebt en je nog enige kennis en ervaring wil opdoen bieden wij een opfris pakket aan. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kunt jouw aanhanger rijbewijs enkel halen wanneer je al een B-rijbewijs hebt behaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

De duur van het CBR praktijkexamen is in totaal 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na je examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraken maken bij het gemeentehuis voor het aanvragen van je rijbewijs. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Houten of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen Houten
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in Houten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Houten

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Houten?

Schrijf je nu in!