Aanhanger rijbewijs halen IJsselstein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in IJsselstein

Woon jij in IJsselstein en wil jij je aanhanger rijbewijs halen? Dan moet je bij rijschool van Bemmel zijn! Niet alleen hebben we geen wachtlijsten, zodat je meteen kunt starten met je rijlessen voor het behalen van je aanhanger rijbewijs, we hebben ook een hoog slagingspercentage. Dat betekent dat jij je rijbewijs binnen no-time op zak hebt als je voor rijschool van Bemmel kiest. Schrijf je vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat jij binnenkort met elke aanhanger kunt rijden.

Waarom rijschool van Bemmel

Met al meer dan twintig jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het veilig en snel op weg helpen van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Bij ons volg je niet alleen aanhanger rijlessen, maar ook motor- of autorijlessen. 

Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor heftruck rijlessen en bieden we diverse cursussen zoals een antislipcursus of een theoriecursus. 

All-in pakketten

Om je aanhanger rijbewijs te halen bieden we verschillende all-in pakketten. Dit pakket bevat 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Heb jij je aanhanger rijbewijs al gehaald maar wil je een opfriscursus doen? Dan bieden wij het opfris pakket. Hierbij heb je 3 uur praktijkles, oefen je met aan- en afkoppelen en oefen je met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om je aanhanger rijbewijs te kunnen halen is het belangrijk dat je je B-rijbewijs al hebt behaald. De lessen zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in IJsselstein of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!