Aanhanger rijbewijs halen Leidsche Rijn

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Leidsche Rijn

Je aanhanger rijbewijs halen, dat doe je bij rijschool van Bemmel. Wij zitten in de buurt van Leidsche Rijn en je kunt bij ons terecht voor verschillende rijlessen. Bovendien hebben we geen wachtlijsten waardoor je meteen kunt beginnen met lessen voor het halen van je aanhanger rijbewijs. Tel daarbij op dat we een hoog slagingspercentage hebben. Wanneer je voor van Bemmel kiest heb je binnen no-time je rijbewijs op zak. Schrijf je vandaag nog in en start met lessen.

Waarom rijschool van Bemmel

Rijschool van Bemmel heeft meer dan 20 jaar ervaring. Wij streven ernaar om leerlingen veilig en snel de weg op te helpen met onze rijopleidingen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren op verschillende gebieden. Van aanhanger rijlessen tot motor-, auto- en heftruck rijlessen en theoriecursussen en antislipcursussen.

All-in pakketten

Je kunt kiezen uit verschillende all-in pakketten bij rijschool van Bemmel. De pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Voor de leerlingen die hun BE-rijbewijs al hebben gehaald maar die hun kennis wat willen opfrissen bieden we het opfrispakket. Tijdens 3 uur praktijkles oefen je met aan- en afkoppelen en oefen je met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kan alleen starten met het volgen van aanhanger rijlessen wanneer je je B-rijbewijs al gehaald hebt. De pakketten voor het behalen van je aanhanger rijbewijs bevatten maar enkele uren praktijkles omdat deze gericht zijn op bestuurders die al ervaring hebben met het besturen van een auto.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Leidsche Rijn of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

aanhanger rijbewijs halen Leidsche Rijn
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in Leidsche Rijn

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Leidsche Rijn

Rijschool van Bemmel biedt in Leidsche Rijn en omgeving verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Leidsche Rijn of omgeving?

Schrijf je nu in!