Aanhanger rijbewijs halen Leidsche Rijn

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Leidsche Rijn

Wil jij een aanhanger rijbewijs halen en woon jij in de buurt van Leidsche Rijn? Kom aanhanger rijlessen volgen bij rijschool van Bemmel. Je kunt bij ons ook terecht voor verschillende rijlessen. Bovendien hebben we geen wachtlijsten waardoor je meteen kunt beginnen met lessen voor het halen van je aanhanger rijbewijs. Tel daarbij op dat we een hoog slagingspercentage hebben. Wanneer je voor van Bemmel kiest heb je binnen no-time je rijbewijs op zak. Schrijf je vandaag nog in en start met lessen.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Rijschool van Bemmel heeft meer dan 20 jaar ervaring. Wij streven ernaar om leerlingen veilig en snel de weg op te helpen met onze rijopleidingen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren op verschillende gebieden. Van aanhanger rijlessen tot motor-, auto- en heftruck rijlessen en theoriecursussen en antislipcursussen.

All-in pakketten

Je kunt kiezen uit verschillende all-in pakketten bij rijschool van Bemmel. De pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Voor de leerlingen die hun BE-rijbewijs al hebben gehaald maar die hun kennis wat willen opfrissen bieden we het opfrispakket. Tijdens 3 uur praktijkles oefen je met aan- en afkoppelen en oefen je met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kan alleen starten met het volgen van aanhanger rijlessen wanneer je je B-rijbewijs al gehaald hebt. De pakketten voor het behalen van je aanhanger rijbewijs bevatten maar enkele uren praktijkles omdat deze gericht zijn op bestuurders die al ervaring hebben met het besturen van een auto.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over je aanhanger rijbewijs halen in Leidsche Rijn of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Leidsche Rijn

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Leidsche Rijn

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!