Aanhanger rijbewijs halen Linschoten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Linschoten

Wanneer jij van plan bent om je aanhanger rijbewijs te halen in Linschoten ben je aan het juiste adres bij van Bemmel. Wij werken zonder wachtlijst waardoor je direct aan de slag kunt met het volgen van aanhanger rijlessen. En dankzij ons hoge slagingspercentage heb ook jij jouw aanhanger rijbewijs binnen een mum van tijd op zak. Schrijf je daarom vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat jij straks ook met elke aanhanger kunt rijden.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Met onze meer dan twintig jaar ervaring zijn wij expert in het veilig en snel op weg helpen van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Bij ons kun je terecht voor aanhanger rijlessen, motor-, autorijlessen en heftruck rijlessen. Daarnaast kun je bij ons ook een antislip cursus of een theoriecursus volgen.

All-in pakketten

Bij van Bemmel werken we met all-in pakketten omdat we hebben gemerkt dat dit het beste werkt voor onze leerlingen. Onze all-in pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.

Heb jij je aanhanger rijbewijs al gehaald maar voel je je nog een beetje onzeker in de auto? Dan ben je van harte welkom voor onze opfriscursus. Dit bevat 3 uur praktijkles, oefenen met aan- en afkoppelen en oefenen met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Wanneer je een aanhanger rijbewijs wilt halen is het nodig dat je je B-rijbewijs al gehaald hebt. De pakketten voor het halen van je aanhanger rijbewijs bevatten dan ook minder uren praktijkles dan autorijlespakketten omdat de lessen gericht zijn op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Linschoten of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Linschoten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Linschoten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!