Aanhanger rijbewijs halen Linschoten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Linschoten

Wanneer jij van plan bent om je aanhanger rijbewijs te halen in Linschoten ben je aan het juiste adres bij van Bemmel. Wij werken zonder wachtlijst waardoor je direct aan de slag kunt met het volgen van aanhanger rijlessen. En dankzij ons hoge slagingspercentage heb ook jij jouw aanhanger rijbewijs binnen een mum van tijd op zak. Schrijf je daarom vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat jij straks ook met elke aanhanger kunt rijden.

Waarom rijschool van Bemmel

Met onze meer dan twintig jaar ervaring zijn wij expert in het veilig en snel op weg helpen van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Bij ons kun je terecht voor aanhanger rijlessen, motor-, autorijlessen en heftruck rijlessen. Daarnaast kun je bij ons ook een antislip cursus of een theoriecursus volgen.

All-in pakketten

Bij van Bemmel werken we met all-in pakketten omdat we hebben gemerkt dat dit het beste werkt voor onze leerlingen. Onze all-in pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.

Heb jij je aanhanger rijbewijs al gehaald maar voel je je nog een beetje onzeker in de auto? Dan ben je van harte welkom voor onze opfriscursus. Dit bevat 3 uur praktijkles, oefenen met aan- en afkoppelen en oefenen met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Wanneer je een aanhanger rijbewijs wilt halen is het nodig dat je je B-rijbewijs al gehaald hebt. De pakketten voor het halen van je aanhanger rijbewijs bevatten dan ook minder uren praktijkles dan autorijlespakketten omdat de lessen gericht zijn op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Linschoten of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen Montfoort
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!