Aanhanger rijbewijs halen Lopik

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Lopik

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen in de omgeving van Lopik? Dan moet je bij rijschool van Bemmel zijn! Je kunt bij ons meteen starten met je rijlessen voor het behalen van je aanhanger rijbewijs omdat we geen wachtlijsten hebben. Daarnaast heeft rijschool van Bemmel een hoog slagingspercentage. Kies je voor ons, dan heb je je rijbewijs binnen no-time op zak. Schrijf je daarom vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat jij met elke aanhanger kunt rijden.

Waarom rijschool van Bemmel

Wij helpen leerlingen veilig en snel op weg tijdens verschillende rijopleidingen. Dat doen we al meer dan 20 jaar met specialisatie in zowel aanhanger rijlessen, motor-, autorijlessen en heftruck rijlessen of een antislip cursus. Daarnaast kun je bij ons ook een theoriecursus volgen.

All-in pakketten

Onze all-in pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.

Ook wanneer jij je rijbewijs al hebt gehaald maar graag op een opfriscursus wil doen ben je van harte welkom. Voor jou hebben we het opfris pakket. Dit bevat 3 uur praktijkles, oefenen met aan- en afkoppelen en oefenen met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Wanneer je een aanhanger rijbewijs wilt halen is het nodig dat je je B-rijbewijs al gehaald hebt. De pakketten voor het halen van je aanhanger rijbewijs bevatten dan ook minder uren praktijkles dan autorijlespakketten omdat de lessen gericht zijn op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Lopik of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen ijsselstein
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!